Waar overnachten in Riga? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Riga? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

23 september 2021 in Baltische Staten0 reacties

Tijdens je bezoek aan de Letse hoofdstad Riga heb je natuurlijk ook een aangenaam verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Riga.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Janne Hotel

Het Janne Hotel ligt in een historische, rustige en groene omgeving, op slechts 3 km van de oude binnenstad van Riga. Het hotel is gevestigd in een huis uit 1910. Het hotel is in 2014 volledig gerenoveerd en beschikt over een ouderwetse inrichting en antieke meubels. Meer info en boeken.

  1. Forums Boutique Hotel

Forums Boutique Hotel ligt in de oude binnenstad van Riga en biedt klassiek ingerichte kamers met een aantal lokale interieurelementen, gratis WiFi en een minibar. Forums Boutique Hotel bevindt zich in de oude binnenstad, en vele bezienswaardigheden liggen dan ook op loopafstand. Meer info en boeken.

  1. Radisson Blu Daugava Hotel

Radisson Blu Daugava Hotel aan de rivier ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven. Het bevindt zich naast de oude stad van Riga, waar je de belangrijkste historische bezienswaardigheden kan bezoeken. De ruime comfortkamers van het hotel zijn ingericht in Scandinavische stijl. In het restaurant kan je dineren met uitzicht op het omliggende landschap. En 's ochtends geniet je van een superontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Rixwell Gertrude Hotel

Het Rixwell Gertrude Hotel is een gezinsvriendelijk boetiekhotel in een 19e-eeuws gebouw in art-nouveaustijl. Dit 4-sterrenhotel ligt op 15 minuutjes wandelen van de oude binnenstad. Het hotel biedt ruime kamers met een klassiek interieur en donkere houten elementen.

's Ochtends is er een heerlijk ontbijt beschikbaar en in de lobbybar kan je terecht voor alcoholische en niet-alcoholische dranken, evenals snacks. De oude binnenstad is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ligt aan de overkant van de weg. Meer info en boeken.

  1. Old City Boutique Hotel

Het Old City Boutique Hotel is een uniek architectonisch meesterwerk met een centrale ligging in het hart van de oude stad Riga. Het hotel combineert op harmonieuze wijze een ongebruikelijke, moderne stijl met delen van oude bakstenen muren uit de 15de eeuw.

Het Old City Boutique Hotel kan worden beschouwd als een fotografiemuseum. Het is versierd met een verzameling van historische foto's die de geschiedenis en evolutie van Riga tot leven brengen. Voordat je terugtrekt in je gezellige kamer met traditionele sfeer, kan je nog even ontspannen in de cocktailbar. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Kristofs

Boutique Hotel Kristofs is gevestigd in een 18e-eeuws herenhuis en ligt in het hart van de oude binnenstad van Riga. Het boetiekhotel beschikt over elegante kamers en zijn ingericht met houten vloeren en moderne meubels. Vanuit je kamer heb je geniet je ook van een uitzicht op de oude stad.

Graag de omgeving verkennen na een heerlijk ontbijtje? Het receptiepersoneel kan een pendeldienst voor je regelen, helpen met bagageopslag of waardevolle spullen opbergen. Daarnaast kunnen er ook rondleidingen worden georganiseerd. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Stabu Sēta Residence

Of verblijf in het aangename Stabu Sēta Residence! Dit aparthotel biedt ruime kamers die voorzien zijn van alle comfort en luxe. 's Ochtends wordt er een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd zodat je de dag goed kan beginnen.
Verder kan je profiteren van gratis toegang tot het fitnesscentrum. Of ga naar de sauna en een hot tub van Stabu Sēta Residence. Meer info en boeken.

  1. Wellton Riga Hotel & SPA

Het moderne 4-sterrenhotel Wellton Riga Hotel & SPA ligt in het hart van het oude centrum en beschikt over moderne kamers in een klassiek, stijlvol design. In het restaurant Tapas Tapas kan je genieten van Letse en Europese gerechten.

Wil je graag even lekker ontspannen? Dat kan in het prachtig ingerichte spacentrum Oasis welke beschikt over een sauna, een stoombad, een hot tub met massagefuncties, een bubbelbad en ontspannende loungebedden. Ook worden er tegen een toeslag massagebehandelingen gegeven. Iedere ochtend wordt een ontbijt geserveerd met mousserende wijn en een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten. Meer info en boeken.

  1. Redstone Apartments

Een ander aan te raden aparthotel is het Redstone Apartments op wandelafstand van het stadhuisplein van Riga. Iedere hotelkamer beschikt over alle comfort en luxe en uitzicht op de omgeving. Bij mooi weer kan je gebruikmaken van de barbecue en als je graag wat energie kwijt wilt, kan je enkele uren spenderen in de fitness. Meer info en boeken.

  1. Relais Le Chevalier

Het boetiekhotel Relais le Chevalier biedt uniek en origineel ingerichte kamers. Dit hotel staat garant voor Franse elegantie, aandacht voor details en een gezellige sfeer. Verder helpen de medewerkers van het hotelje graag bij het organiseren van een excursie. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtje met verse lokale producten en 's avonds kan je nog even nagenieten in de gezellige bar «Calvados». Meer info en boeken.

  1. Mis niets en download onze gratis reisgids Baltische Staten

Wil je niets missen tijdens je vakantie in de Baltische Staten? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Baltische Staten met meer dan 134 bezienswaardigheden, drie stadswandelingen + volledig uitgewerkte rondreis. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Baltische Staten en ga op pad!

Baltische Staten

Gratis reisgids Baltische Staten downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?