Waar overnachten in Vilnius? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Vilnius? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

23 september 2021 in Baltische Staten0 reacties

Tijdens je bezoek aan de Litouwse hoofdstad Vilnius heb je natuurlijk ook een aangenaam verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Vilnius.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius is een modern hotel met een muziekthema en een eigen rockradiozender. Het hotel is gelegen in de historische binnenstad van Vilnius op minder dan 10 minuten wandelen.
De kamers van het Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius hebben airconditioning, zijn ingericht in een moderne, stedelijke stijl en beschikken over een 32-inch flatscreen-tv, een fauteuil en een tafel.

Iedere ochtend geniet je van een gezond ontbijtbuffet en het restaurant biedt Europese gerechten, bereid door een beroemde Litouwse chef-kok. Meer info en boeken.

  1. Ivolita Vilnius

Het 3-sterrenhotel Ivolita Vilnius ligt in het prachtige oude centrum van Vilnius op wandelafstand van de beroemde de Poort van het Morgenrood. Het hotel biedt ruime kamers met gratis WiFi en zijn ingericht met warme kleuren. Iedere ochtend wordt er in de ontbijtruimte een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd. Rondom het hotel bevinden zich tal van eetgelegenheden. Meer info en boeken.

  1. Shakespeare Boutique Hotel Vilnius

Het stijlvolle boetiekhotel Shakespeare Boutique is gevestigd in een gerenoveerd 17e-eeuws paleis. Het hotel bevindt zich in het centrum van Vilnius op wandelafstand van het plein bij de kathedraal. Shakespeare Boutique staat vol met antiek, kunstobjecten en boeken. De kamers zijn klassiek ingericht en gewijd aan een beroemde schrijver Shakespeare.

Het hotel beschikt over het elegante Restaurant Sonnets dat gespecialiseerd is in gastronomische en Litouwse gerechten. In de Globe Bar of op het terras kan je nog even nagenieten van je dag met een van de vele soorten wijn en malt whisky. Meer info en boeken.

  1. Railway Hotel & Apartments

Het Railway Hotel is ideaal gelegen in de wijk Naujamiestis van Vilnius en biedt zowel hotelkamers als volledig uitgeruste appartementen. Vooraleer je de stad in duikt, geniet je nog van een continentaal ontbijt. Je kan de omgeving makkelijk verkennen, dankzij de goeie verbinding met de bus- en treinstations. Meer info en boeken.

  1. Grotthuss Boutique Hotel Vilnius

Het Grotthuss Boutique Hotel Vilnius is een klein hotel in het hart van het oude centrum van Vilnius. Het hotel biedt ruime kamers en kregen een stijlvolle, traditionele inrichting die past bij de historische achtergrond van het hotel. Verder zijn de kamers van het hotel uitgerust met een verscheidenheid aan originele kenmerken, zoals plafonddecoraties en schilderijen van Litouwse schilders.

Het restaurant La Pergola is gevestigd in de wintertuin en biedt een breed scala van Italiaanse, Spaanse en Franse wijnen en gastronomische gerechten van topkwaliteit. 's Ochtends wordt er een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd. Meer info en boeken.

  1. Hotel Apia

Hotel Apia is een stijlvol hotel in het hart van de historische binnenstad van Vilnius en biedt uitzicht op de historische gebouwen rondom het hotel. Je overnacht in een van de klassiek ingerichte kamers met houten vloeren. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met vloerverwarming en een haardroger.

Het ontbijt wordt in het 5-sterrenhotel Narutis geserveerd op wandelafstand van het hotel. Wil je graag even ontspannen? Dan kan je in dit hotel ook gebruik maken van de spafaciliteiten tegen een toeslag. Meer info en boeken.

  1. Hotel Vilnia

Hotel Vilnia is gevestigd in een 19e-eeuwse gebouw in Vilnius en biedt moderne accommodaties. De kamers zijn elegant ingericht en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Verder is het hotel gelegen aan de Vilnia-rivier en beschikt het over een gezellige loungebar. Meer info en boeken.

  1. Stay Vilnius Family Hotel

Het moderne Stay Vilnius Family Hotel ligt op een ideale locatie in het oude centrum van Vilnius. Het 3-sterrenhotel beschikt over een gemeenschappelijke lounge en ruime kamers met airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer. Bovendien beschikt iedere kamer over een eigen patio. 's Ochtends kan je genieten van een continentaal ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Corner Hotel

The Corner Hotel is een eigentijds hotel met ruime en modern ingerichte kamers op 15 minuten wandelen van de oude binnenstad. In het Element Restaurant kan je genieten van een geweldig ontbijt. Lunch en diner kunnen op verzoek worden geserveerd. Meer info en boeken.

  1. 15th Avenue Hotel

Het 3sterrenhotel 15th Avenue Hotel bevindt zich in de hoofdstraat in het stadscentrum van Vilnius en biedt moderne kamers die voorzien zijn van alle luxe en comfort. Het hotel ligt op slechts een paar minuten lopen van de belangrijkste toeristische attracties van de hoofdstad, zoals het Gediminas-kasteel, het Kathedraalplein en het Litouwse Nationale Opera- en Ballettheater. Meer info en boeken.

  1. Mis niets en download onze gratis reisgids Baltische Staten

Wil je niets missen tijdens je vakantie in de Baltische Staten? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Baltische Staten met meer dan 134 bezienswaardigheden, drie stadswandelingen + volledig uitgewerkte rondreis. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Baltische Staten en ga op pad!

Baltische Staten

Gratis reisgids Baltische Staten downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?