Waar verblijven in de Baltische Staten? 15 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar verblijven in de Baltische Staten? 15 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

24 september 2021 in Baltische Staten0 reacties

Tijdens je bezoek aan de Baltische Staten heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Denemarken.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. CRU Hotel

Het luxe boetiekhotel CRU is gevestigd in een 15e-eeuws koopmanshuis. Het hotel ligt in de hoofdstraat van het prachtige oude centrum van Tallinn. De kamers van het hotel beschikken over antiek meubilair en houten balken. Verder kan je genieten van een geweldig uitzicht in het restaurant dat gespecialiseerd is in Franse en Estse gerechten en waar de chef-koks reeds bekroond zijn. Ook kan je in het restaurant dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijt met mousserende wijn. Meer info en boeken.

  1. Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa & Hotel is gelegen aan het zandstrand Pärnu, op 15 minuten wandelen van het centrum van Pärnu. De ruime kamers zijn modern ingericht en sommigen beschikken over een eigen balkon of uitzicht op de zee. Het hotel biedt een uitgebreide, gastronomische keuken in Restaurant Raimond, en een grillmenu in Restaurant Akord waar een ontspannen sfeer heerst.

Graag even ontspannen? Dat kan in de boetiekspa met 2 sauna’s, een ruim bubbelbad, een kinderbad, een buitenzwembad en diverse behandelkamers. Je kan nadien nog even ontspannen in de bar bij de spa, waar diverse drankjes worden geserveerd, van koffie tot cocktails. Meer info en boeken.

  1. Nordic Hotel Forum

Het Nordic Hotel Forum is een 4-sterrenaccommodatie en ligt op slechts wandelafstand van de oude stad van Tallinn. Het hotel biedt ruime en moderne kamers die voorzien zijn van alle luxe en comfort. In het restaurant kan je terecht voor Estse en internationale gerechten.

Verder beschikt het hotel over een sauna, een stoombad en een hot tub. Er is ook een fitnessruimte waar je wat energie kwijt kan. Meer info en boeken.

  1. Suviste Guesthouse

Suviste Guesthouse is uitstekend gelegen, op slechts een paar minuten lopen van het stadscentrum en uitgaansgelegenheden in Kuressaare. Het kasteelpark van Kuressaare, het strand en de jachthaven van Tori zijn ook vlakbij het gasthuis gelegen.

Suviste Guesthouse biedt comfortabele accommodatie gevestigd in gebouw met een geweldige architectuur. De kamers zijn uitzonderlijk ingericht met een prachtig interieur en witte en pastelkleuren. Meer info en boeken.

  1. Centennial Hotel Tallinn

Ook het Centennial Hotel Tallinn is een absolute topper. Het interieur van hotel is Scandinavisch en minimalistisch en de honderdste verjaardag van Estland wordt weerspiegeld in het artistieke ontwerp van het hotel met de belangrijkste perioden in de geschiedenis van Estland in de afgelopen 100 jaar!

Het Centennial Hotel Tallinn biedt comfortabele en stijlvolle accommodatie. Na een heerlijk nachtrust kan je genieten van een ontbijtje en een namiddagje relaxen in de SPA. Meer info en boeken.

  1. Citybox Tallinn

Citybox Tallinn ligt in het Porto Franco Harbour Complex en biedt eenvoudige en moderne kamers met een Scandinavische inrichting. Het hotel ligt in de buurt van de oude binnenstad en op wandelafstand van het winkelcentrum Viru. Je kan zelf in- en uitchecken! Meer info en boeken.

  1. Ivolita Vilnius

Het 3-sterrenhotel Ivolita Vilnius ligt in het prachtige oude centrum van Vilnius op wandelafstand van de beroemde de Poort van het Morgenrood. Het hotel biedt ruime kamers met gratis WiFi en zijn ingericht met warme kleuren. Iedere ochtend wordt er in de ontbijtruimte een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd. Rondom het hotel bevinden zich tal van eetgelegenheden. Meer info en boeken.

  1. Railway Hotel & Apartments

Het Railway Hotel is ideaal gelegen in de wijk Naujamiestis van Vilnius en biedt zowel hotelkamers als volledig uitgeruste appartementen. Vooraleer je de stad in duikt, geniet je nog van een continentaal ontbijt. Je kan de omgeving makkelijk verkennen, dankzij de goeie verbinding met de bus- en treinstations. Meer info en boeken.

  1. Hotel Apia

Hotel Apia is een stijlvol hotel in het hart van de historische binnenstad van Vilnius en biedt uitzicht op de historische gebouwen rondom het hotel. Je overnacht in een van de klassiek ingerichte kamers met houten vloeren. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met vloerverwarming en een haardroger.

Het ontbijt wordt in het 5-sterrenhotel Narutis geserveerd op wandelafstand van het hotel. Wil je graag even ontspannen? Dan kan je in dit hotel ook gebruik maken van de spafaciliteiten tegen een toeslag. Meer info en boeken.

  1. Hotel Vilnia

Hotel Vilnia is gevestigd in een 19e-eeuwse gebouw in Vilnius en biedt moderne accommodaties. De kamers zijn elegant ingericht en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Verder is het hotel gelegen aan de Vilnia-rivier en beschikt het over een gezellige loungebar. Meer info en boeken.

  1. Forums Boutique Hotel

Forums Boutique Hotel ligt in de oude binnenstad van Riga en biedt klassiek ingerichte kamers met een aantal lokale interieurelementen, gratis WiFi en een minibar. Forums Boutique Hotel bevindt zich in de oude binnenstad, en vele bezienswaardigheden liggen dan ook op loopafstand. Meer info en boeken.

  1. Liva Hotel

Het centraal gelegen Hotel Liva is het grootste hotel van Liepaja en bevindt zich op wandelafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad. Het zandstrand is op 10 minuutjes wandelen van het hotel. De kamers zijn comfortabel en individueel ingericht met een zithoek en een bureau. Iedere ochtend begin je de dag met een gezond en stevig ontbijt.

Verder kan je genieten van een heerlijk diner in het eigen Restaurant Upe, één van de beste restaurants in de stad. Diensten van het hotel zijn onder meer een gidsenservice en korting op diverse recreatieve voorzieningen, zoals restaurants, cafés, fitnesscentra, schoonheidssalons en een bowlingbaan. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Kristofs

Boutique Hotel Kristofs is gevestigd in een 18e-eeuws herenhuis en ligt in het hart van de oude binnenstad van Riga. Het boetiekhotel beschikt over elegante kamers en zijn ingericht met houten vloeren en moderne meubels. Vanuit je kamer heb je geniet je ook van een uitzicht op de oude stad.

Graag de omgeving verkennen na een heerlijk ontbijtje? Het receptiepersoneel kan een pendeldienst voor je regelen, helpen met bagageopslag of waardevolle spullen opbergen. Daarnaast kunnen er ook rondleidingen worden georganiseerd. Meer info en boeken.

  1. Redstone Apartments

Een ander aan te raden aparthotel is het Redstone Apartments op wandelafstand van het stadhuisplein van Riga. Iedere hotelkamer beschikt over alle comfort en luxe en uitzicht op de omgeving. Bij mooi weer kan je gebruikmaken van de barbecue en als je graag wat energie kwijt wilt, kan je enkele uren spenderen in de fitness. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Virkas muiža

Boutique Hotel Virkas Muiža wordt omgeven door een park en de vallei van de Venta. Het is gevestigd in een historisch Duits herenhuis op een zeer rustige locatie, op 20 minuten lopen van de beroemde waterval en het centrum van Kuldiga.

Iedere hotelkamer heeft zijn eigen charme en ander interieur. Sommige kamers hebben 4 meter hoge plafonds en grote ramen. Naast het boetiekhotel kan je makkelijk parkeren en vind je aangename plaatsen om te picknicken. Meer info en boeken.

  1. Mis niets en download onze gratis reisgids Baltische Staten

Wil je niets missen tijdens je vakantie in de Baltische Staten? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Baltische Staten met meer dan 134 bezienswaardigheden, drie stadswandelingen + volledig uitgewerkte rondreis. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Baltische Staten en ga op pad!

Baltische Staten

Gratis reisgids Baltische Staten downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?