Reacties op 14 x mooiste bezienswaardigheden Albanië: wat zeker zien en doen? Alle info en tips!"

13 ervaringen

- 25 oktober 2023 - Linda Van Echelpoel

4 jaar geleden zijn we 5 dagen naar Albanië geweest (het noorden) .Het was liefde op het eerste gezicht.Toen hebben we besloten om zeker terug te gaan en de rest van het land te gaan ontdekken vooraleer het massatoerisme er gaat aankomen..En dat gaan we in juni 2024 doen.We plannen om 2 tot 3 weken gaan en dan nog zullen we plaatsen moeten schrappen.We kijken er al naar uit !!!

- 5 september 2023 - Tineke Lauwaert

Veel handige tips, waardoor eigen opzoekingswerk verminderd. Mooie rondreis nu aan het maken. Top hoe alles uitgestippeld is.

- 7 augustus 2023 - Pieter-Bas Heuvel

Fijne makkelijke gids voor een goede reis! :-)

- 11 juli 2023 - [email protected]

best misschien ook melden dat veel autoverzekeringen de bestemming albanie niet verzekeren. ik heb moeten een nieuwe bestemming zoeken met name bulgarije om dat albanie niet verzekerd wordt.

- 13 april 2023 - Hans

Mooi om wat concreets over Albanie te zien, de route lijkt mij een mooie leidraad vooral de unesco vermeldingen lijken zeker de moeite waard. In mei gaan we het uitproberen

- 3 april 2023 - tony dré schuurmans

Ik vind de brochure over Albanië bijzonder interessant en een uitstekende hulp bij het plannen van onze Albanië-trip in september/oktober! Ik al deze brochure alleszins downloaden op mij tablet zodat ik er constant beroep kan op doen!

- 24 maart 2023 - Rob koomans

Erg fijne gids. We gaan deze zomer met het gezin (3 kids) en zullen deze gids als basis gebruiken. Blij mee!

- 31 januari 2023 - Judith

Wat een prachtige reisgids, helder, overzichtelijk en goede tips.

- 22 oktober 2022 - Karin

Ik vind reisroutes echt top. Ik heb ook uit reisroutes Albanië weer veel gehaald. We hebben onze route er echt op aangepast. Als wij een land op het oog hebben, zoek ik altijd eerst op reisroutes. Ik hoop reisroutes finland en lapland, en stadswandeling Helsinki. Die zou ik ook graag willen doorspitten.

- 20 juni 2022 - Marjon Koerselman

Super zo'n reisgids!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?