7 x kindvriendelijke hotels en resorts op Curaçao: waar overnachten met kinderen?

Volledige reisgids kopen voor € 10

7 x kindvriendelijke hotels en resorts op Curaçao: waar overnachten met kinderen?

4 mei 2023 in ABC-eilanden0 reacties

Overzicht met de leukste kindvriendelijke hotels en resorts op Curaçao: waar overnachten met kinderen?

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel op Curaçao? Verspreid over het hele eiland vind je verschillende hotels en resorts waar kinderen ook welkom zijn. De kindvriendelijke accommodaties beschikken vaak over ruime familiekamers, waterparken met meerdere zwembaden en leuke activiteiten georganiseerd door een enthousiast animatieteam. Genoeg faciliteiten om mooie herinneringen te maken met het hele gezin!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Kunuku Aqua Resort

Kunuku Aqua Resort is rustig gelegen op zo'n 10 minuten rijden van het idyllische zandstrand van Porto Marie. Dit gezellige hotel in unieke Caribische stijl biedt comfortabele (familie)kamers en ruime 4-kamerappartementen. Met de diverse zwembaden en coole waterglijbanen is er ook altijd waterpret aanwezig. De kinderen hebben daarnaast ook nog eens eigen kinderbad met een grote waterspeeltuin. Rondom de zwembaden kunnen de ouders genieten van het zonnetje en een cocktail bij de zwembadbar of ontspannen op een van de zonneterrassen.

Tera Cora, waar het hotel is gelegen, is een fantastische uitvalsbasis voor een vakantie op Curaçao. Dit plaatsje ligt in het hart van het eiland en daardoor kun je alle kanten op. Het hotel biedt een pendeldienst naar 4 verschillende stranden en naar de mooie hoofdstad Willemstad. Ideaal voor een leuke uitstap met het gezin. Boek je verblijf hier.

  1. LionsDive Beach Resort

LionsDive Beach Resort is een populaire accommodatie voor zowel gezinnen met kinderen als koppels. Het hotel bevindt zich aan een privéstrand in het nationale onderwaterpark van Curacao. Het kindvriendelijke, milieuvriendelijke resort beschikt over 4 sfeervolle à la carte restaurants waar je lekker kan eten, 3 buitenbaden, fitness- en spafaciliteiten en een gratis pendeldienst naar het nabijgelegen Willemstad.

Zin in een leuke uitstap met de kinderen? Breng dan een bezoekje aan het Sea Aquarium, de Dolphin Academy, het Cabana-strand en de Mambo-boulevard met verschillende winkeltjes, bars en restaurants. Allemaal op wandelafstand van het resort. Wil je graag eens een uitstapje of dinertje met z'n tweetjes? Dan kan je ook altijd tegen betaling gebruik maken van de kinderoppas. Boek je verblijf hier.

  1. Mangrove Beach Corendon Curaçao

Mangrove Beach Corendon Curaçao is een fantastisch kindvriendelijk resort, gelegen aan het witte zandstrand. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de zwembaden van het aquapark met glijbanen. Het resort biedt ook de mogelijkheid om een all-in vakantie te boeken. Het all-inclusive concept is ideaal voor kinderen: iedere dag onbeperkt genieten van lekkere ijsjes, pizza’s en zelfs frikadellen. Je hebt de mogelijkheid om vier-persoons gezinskamers te boeken of twee deluxe kamers met een tussendeur. Meer info en boeken.

  1. Sunscape Curaçao Resort & Spa

Sunscape Curaçao Resort & Spa is een volledig All Inclusive resort op Curaçao. Vanaf de ruime, moderne kamers heb je zicht op de oceaan of de tuinen. Er zijn tal van mogelijkheden om een onvergetelijke vakantie tegemoet te gaan.

Met een privé strand voor de deur en 3 zwembaden heb je altijd de mogelijkheid om even af te koelen bij warme temperaturen. Daag elkaar uit voor een potje beach volleybal, geniet van een filmpje op het strand, speel de leukste spelletjes in de kids- en teenclub, vervelen zullen jullie zeker niet. 's Avonds kan je de dag afsluiten met live muziek en leuke shows. Meer info en boeken.

  1. Chogogo Dive & Beach Resort

Op slechts 5 minuten wandelen van het bruisende Jan Thiel strand ligt Chogogo Dive & Beach Resort. Dit resort biedt comfortabele appartementen en bungalows omgeven door een prachtige tuin en weelderig groen. De bungalows beschikken over alle comfort dat je kan wensen, een keukentje, badkamer, woonkamer en zelfs een veranda met eigen hangmat! Lekker genieten is dat.

Op het resort bevinden er nog 2 buitenbaden met een kinderbad, een sfeervol restaurant en bar. Graag samen achter het fornuis? Dan kan je samen boodschappen doen in de supermarkt van der Tweel op zo'n 250 meter van het resort. Dit resort is niet alleen kindvriendelijk maar ook nog eens betaalbaar. Boek je verblijf.

  1. Papagayo Beach Resort bij Jan Thiel baai

Ookal ben je met kinderen op vakantie, een beetje luxe is altijd fijn! Bij het bijzondere Papagayo Beach Resort, in Willemstad en nabij de Jan Thiel baai, biedt een onvergetelijke luxe-vakantie op Curaçao mét kinderen. Het moderne, stijlvolle hotel beschikt over de nieuwste technische snufjes en luxe designspullen. Denk maar aan een licht-remote om de sfeer te bepalen, inloop regendouche voor een rise-and-shine start van de dag. Boek een ruime familiekamer, voorzien van alle nodige comfort en een balkon met uitzicht over de tropische tuin en het strand.

Kinderen beleven uren waterpret in een van de verschillende zwembaden en in de omgeving kan je verschillende excursies en activiteiten ondernemen zoals windsurfen, watersporten, snorkelen, golven en fietsen. Meer info en boeken.

  1. Dreams Curaçao Resort

Het Dreams Curaçao Resort heeft een fraaie ligging direct aan de Piscadera Baai. Onbeperkt genieten, verschillende restaurants om te dineren maar ook beach party’s, danslessen en yoga, dat is waar dit resort voor staat met het unieke Unlimited-Luxury® All Inclusive concept. Bovendien zal je met het uitgebreide entertainmentprogramma je je geen moment te vervelen.

Volg samen een culinaire kookworkshop of geniet van zalig-niets-doen aan het zwembad met een verfrissend drankje. Voor de kinderen is er ook een kidsclub en animatie voorzien. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis reisgids ABC-eilanden

Mis niets tijdens je vakantie op de ABC-eilanden met onze gratis reisgids. Deze bevat info over de belangrijke bezienswaardigheden en verborgen highlights + leuke weetjes en uitleg. Koop onze reisgids ABC-eilanden met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids ABC-eilanden.

ABC eilanden

Gratis reisgids ABC-eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?