FB

Ervaringen "Wandelen in en rond het Park van Tervuren + kaart"

98 ervaringen

- 3 maart 2018 - Elke

Mooie winterwandeling. Goed aangegeven. Bij extreme koude kan wandeling onderweg nog ingekort worden, dankzij de goed aangegeven lussen.

- 5 februari 2018 - Caroline Delbeecke

gisteren de wandeling in de kou gemaakt na een blitsbezoek aan het vakantiesalon in de Heizel, prachtige wandeling, perfect beschreven, mooie plaatsjes gezien, we komen niet elke week in die streek van uit Roeselare, zó bosrijk, kortom sjiek! 10/10 nadien drankje in cultureel centrum van Tervuren, de foyer van de Warandepoort, leuke, drukke plaats, met vriendelijke mensen!!

- 28 november 2017 - Leen

Mooie herfstwandeling gemaakt, zeer gevarieerd en goede bewegwijzering/beschrijving. Ik doe deze wandeling zeker nog eens opnieuw en combineer dat dan misschien met een bezoek aan het gerenoveerde Afrikamuseum.

- 11 november 2017 - Peter

Bijzonder mooie wandeling (in de herfst), uitgestippelde route makkelijk om volgen, bewegwijzering en beschreven route klopten perfect! Parkeren in de ondergrondse parking centrum Tervuren (op loopafstand) in het weekend zeker aan te raden (4 € op zaterdag, zondag 2 €).

- 3 november 2017 - Luc B

Voor de tweede maal de wandeling gedaan. Zeker een aanrader. Gevarieerd, veel stilteplaatsen los van vliegtuiglawaai), mooie vergezichten en onderweg zelfs herten gezien. Aan knooppunt 41 even zoeken. Eenmaal door de poort onmiddellijk het pad rechts nemen.

- 24 september 2017 - Bert Kustermans

Mooie tocht. Gedeelte door de dorpskern is minder fraai maar de rest maakt dit goed. Op sommige momenten wel handig om de gps te hebben.

- 18 september 2017 - Ann Huybrighs

Uiteraard moeten bij een uitstap in België de weergoden je goed gezind zijn maar wij hadden alvast een topdag uitgekozen. Topervaring en goed geholpen door de kaart en de info die we afdrukten.

- 30 augustus 2017 - Martine Weynants

Heb genoten van de wandeling. Een diversiteit van alles. Het startpunt was even zoeken,maar dan goed op weg. Tot ik knooppunt 47 moest nemen was het toch even zoeken (twijfelen of ik goed zat) Met mij pdf verslag van reisroutes.be da ik had uitgeprint en mee genomen wist ik dat ik goed zat. En het knooppunt 41 naar 4 was even zoeken. Want toen heb ik het moeten vragen aan lopers die er waren. Maar blij dat ik toch de nodig documentatie bij had!! En zekers van genoten!! Dit was op 16-8-2017

- 29 augustus 2017 - Ilse

Mooie wandeling, grote verscheidenheid in natuur. Plaatje 48 op de hoek van de Achterstraat was uit de grond getrokken en verplaatst zodat we even de verkeerde richting uitgegaan zijn. Geen erg, teruggewandeld en terug op het goede pad gekomen! We hebben ervan genoten!

- 26 augustus 2017 - Filip

Leuke wandeling met afwisseling tussen natuur en dorpjes.

Gratis wandeling Tervuren downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?