FB

Ervaringen "Stekene - Stropersbos wandelroute"

35 ervaringen

- 7 april 2019 - Greet Spaepen

Mooie wandeling, afwisselend tussen bomen en weilanden.

- 27 februari 2019 - André Van den Bossche

Is zeer goed meegevallen. Enige mogelijke verbetering die ik zie is een betere aanduiding van de ingangen aan de straatkant. Nu zie je wel ingangen maar je ziet niet direct het verschil voor wandelaars, fietsers....

- 29 november 2018 - Ronan Van Driessche

Vroeger vaker in het stropersbos geweest , gefietst, gewandeld. Met de hulp van deze gids was het toch een andere en leuke ervaring. Alles duidelijk uitgelegd.

- 4 november 2018 - Janna De Vooght

prima wandelroute

- 26 oktober 2018 - iserbiet julien

mooie wandelen de 2 lussen gecombineert mischien een tip langs beide richtingen markeren !

- 25 oktober 2018 - Rita Pijnaert

mooie, rustige wandeling. Hebben wel te ver gelopen bij de rondwandeling rond het ven. Je moet rechts afslaan bij het bordje van het wandelnetwerk om tot de vennen te komen

- 25 oktober 2018 - Fred Heynderickx

Prachtige wandeling aan grensstreek belgBe Nederland Doe de wandeling op een droge dag . En vergeet geen drinkwater mee te nemen Enjoy

- 1 oktober 2018 - marleen Kenninck

Zeer afwisselende wandeling, we hebben er van genoten. Alleen jammer dat alle beekjes en meertjes droog stonden wegens de droge zomer. We gaan deze wandeling deze winter of komende lente nog eens overdoen

- 7 september 2018 - Buyst Roos

Tips voor prachtige wandelingen Stekene - Stropersbos. Je kan de afstanden aanpassen aan je eigen wens. Zeer goed beschreven routes. Een hele hulp bij het wandelen enkel met een klik en een link naar deze wandelingen.

- 16 augustus 2018 - Debby

Heerlijk wandelen in het stropersbos. Veel wandelroutes. Zo kan je tussen de runderen en/of paarden wandelen. De hond mag aangelijnd mee maar niet in het gedeelte waar je tussen de dieren wandelt.

Gratis wandeling Stropersbos downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?