FB

Ervaringen "Hulst, wandelen langs geschiedenis en economie"

67 ervaringen

- 5 maart 2018 - Luc Roovers

Heel leuke en mooie wandeling. Je kan ook alles bekijken vanop de hoogte. Zee van rust, dus zeker de moeite.

- 7 februari 2018 - Olga

Deze wandeling was een korte, met onverwacht veel variatie. Een combinatie van een groene wandeling op de vesten, waar mijn hondenmaatje erg van genoten heeft, met een opeenvolging van schitterende monumenten. Als extra verrassing mocht ik een koppel zaagbekken fotograferen in de vesten. De ijsvogel was me te snel af!

- 23 januari 2018 - Cooremans Ghislain

Mooie wandelroute, zeer goed te doen met kinderen met ook enkele kleine speeltuintjes onderweg. Nadien bezoek aan het kleine stadje met terrasjes. Niet vermeld in de wandelroute was dat je in het VVV-kantoor op het 1ste verdiep een museum hebt van folter- en marteltuigen met ook een originele gevangeniscel volledig uit hout.Mooi om eens te zien. Op het gelijkvloers een tentoonstellingsruimte voor moderne kunst en in de tuin zijn twee meer recente gevangeniscellen te bewonderen. Toffe uitstap !

- 23 december 2017 - franky

Mooie wandelroute. Na de rust van de vestingen trek je door het levendige stadje. Zeker de moeite,ook als winterwandeling.

- 18 november 2017 - becuwe

het was een super toffe dag in Hulst met de gepaste reisroute was dik inorde bedankt

- 30 oktober 2017 - Eric

Op een zonnige weekdag deze wandeling gedaan. Rustig op de groene wallen met geregeld een bezienswaardigheid,poort,molen,historisch monument. Best wel veel te zien op dit korte traject. Gpstrack week soms nogal af van de route op papier. Toch een aanrader om te doen,maar allicht niet op een druk weekend...

- 6 oktober 2017 - vanderhoudelingen Willy

zeer leuke ervaring - aan te raden voor iedereen die graag wandelt langs bezienswaardigheden . Een pluspunt is dat het volledige parcour zeer goed onderhouden is.

- 18 september 2017 - R. Neyrinck

Zoals steeds was deze wandeling met reisroutes.be een leuke ervaring! Ideale afstand,mooie bezienswaardigheden,rustig bovenop de stadswallen,perfect dus! Wij hebben genoten van het mooie Hulst met zijn gezellige terrasjes. Dank je wel reisroutes.be,voor de zoveelste maal zijn wij erg tevreden!

- 8 september 2017 - Rudi Bruggeman

24/8/2017 Het was een heel aangename wandeling, zo bovenop de stadwallen wandelen. Heel rustig wandelen En gans het parcour ook naast de waterloop was goed onderhouden, het gras vers gemaaid. De struiken onderhouden. Dat verdient een dikke proficiat aan de stad Hulst. En daarna een bezoek aan het gezellige dorpsplein met de vele terrasjes in Hulst. Een aanrader.

- 5 september 2017 - Ryckaert Gino

Hele mooie wandeling dat vertrekt uit het gezellige Hulst en je meeneemt op de stadswallen rond de stad. Na de wandeling is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen in het drukke, en levendige Hulst. Omwille van de perfecte afstand is dit een ideale gezinswandeling.

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Hostellerie Schuddebeurs*** krijgt van onze klanten een superhoge score van 9,4/10. Schuddebeurs ligt ten noorden van Zierikzee en dus ideaal om de regio Zeeland te verkennen. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief.

va.129
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?