FB

Ervaringen "Wandeling Venetië, route langs de highlights + kaart"

147 ervaringen

- 28 januari 2019 - Pascal Lorce

Nog niet vertrokken maar dit goed nagekeken en ziet er prima uit. Heb het laten zien aan iemand die geweest is en die zij dat het prima leek! Dus dank u wel !!!

- 11 december 2018 - Chris Vandeneijnde

Ben in het verleden al enkele malen in Venetië geweest, maar heb in gids veel gelezen en ontdekt waardoor ik zeker nog eens terug moet gaan. Zal Venetië nu met heel andere ogen bekijken dan voorheen . Wandeling brengt je langs alle te bezichtigen plaatsen , op een aangename manier, parcours mooi uitgestippeld, zodat je niet het gevoel moet hebben van verloren lopen of van tiens hier zijn we precies al geweest . Hebben dit enkele jaren terug ook in Firenze zo gedaan en was schitterend ! Alvast bedankt !

- 16 oktober 2018 - Wil

Fantastische reisgids, echt een aanrader/ aanvulling tijdens een bezoek aan Venetië. Uiteraard is er al wandelend veel te vinden op je telefoon, maar een uitgeprinte versie erbij geeft weer wat extra info.

- 11 september 2018 - Ingrid Goossens

Supper gaan die zeker gebruiken als we gaan in december !

- 30 augustus 2018 - martine serru

zeer goed ! Een heel goede voorbereiding op je reis. Je krijgt enorm veel informatie. Wij hebben ondertussen geboekt en ik kijk zeker uit naar de volgende aanbiedingen.

- 29 augustus 2018 - van alboom ann

interessant en goed geinformeerd !!!

- 28 augustus 2018 - Wilfried

Goed beschreven wandelroute, het aanraden waard.

- 28 augustus 2018 - Ellen van Booren

Prima gids met goede beschrijving van de wandeling. Ik ga hem zeker meenemen naar Venetië!

- 7 augustus 2018 - Martijn Minne

Wij hebben Venetië ontdekt met de wandeling te vinden in de reisgids. Zo hebben we langs alle belangrijke punten gepasseerd, ook de uitleg van de bezienswaardigheden zijn een echte meerwaarde. De wandeling is een echte aanrader bij het bezoeken van Venetië.

- 2 augustus 2018 - Patrick Paenen

Deze reisgids was gewoon perfect. Op één dag hebben we inderdaad Venetië kunnen bezichtigen, en we waren heel blij dat we op sommige momenten even weg waren van het massa toerisme. Het zijn de kleine dingen die het speciaal maken : de joods Getto, het boekenwinkeltje, etc. Ideale gids voor als je maar één dag hebt, en zoveel mogelijk wil zien (wel zonder museum bezoeken en dergelijke waarvoor je uren moet aanschuiven voor een ticketje - tenzij je die online op voorhand koopt, maar je moet ze ook kunnen afdrukken. De extra uitleg bij elke item was ook voor de kinderen zeer boeiend. Bij elke volgende city-trip kijken wij alvast eerst uit of er weer geen gids beschikbaar is !

Gratis stadswandeling Venetië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?