FB

Ervaringen "Wandeling Venetië, route langs de highlights + kaart"

175 ervaringen

- 5 oktober 2017 - Jan

Mooie rondleiding, heb ik veel aangehad. Een aanrader als je meer dagen in Venetië bent.

- 5 oktober 2017 - Ingrid

Eigenlijk gebruik ik in elke (wereld)stad wel de wandelingen van reisroutes.be. Ik heb hier heel goede ervaringen mee. Volg je de wandeling dan zie je in korte tijd de meeste highlights. Dit gold ook voor Venetië.

- 4 oktober 2017 - Huub

Herkennen stukken uit een eerder bezoek aan Venetië. Mooi om nu een goede wandelroute te hebben.

- 3 oktober 2017 - Martini

Mooie wandeling voor iemand die enkele dagen vertoeft in Venetië. Je komt ook op minder drukke plaatsen, maar pikt toch de "Highlights" op. Aan te raden, als je meerdere dagen beschikbaar hebt.

- 3 oktober 2017 - kathy

Mooie wandeling. brengt je ook op de minder drukke plekjes. aanrader.

- 22 september 2017 - Marc

leuke wandeling, niet te vermoeiend, de belangrijkste hoogtepunten staan erop + ook wat minder bezochte delen die de moeite waard zijn en iets minder druk dus zeker zo aangenaam.

- 19 september 2017 - Leie

Met deze route zie je ook de minder bekende, maar zeker niet minder mooie, stukken van Venetië. Ze is zeer duidelijk uitgelegd en je kan je niet missen! Met andere woorden, deze route is een echte aanrader

- 1 september 2017 - Roding

prima richtsnoer voor een kort verblijf in venetië

- 31 juli 2017 - viviane

Leuke wandeling, zeker voor een eerste indruk van de stad op te snuiven. Inderdaad, zoals Albert zegt, zou het handiger zijn de trip aan het station te laten beginnen

- 11 juni 2017 - Albert

Leuk om eens niet door de drukste straatjes en toch langs de hoogtepunten te wandelen. Nog leuker zou het zijn de route bij het station te laten beginnen en eindigen.

Gratis stadswandeling Venetië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?