FB

Ervaringen "Stadswandeling Valencia, ontdek het oude centrum + kaart"

167 ervaringen

- 23 mei 2018 - Rob Diepgrond

Uitstekende wandeling, goed te doen met ruimte mogelijkheid voor het bezoeken van bezienswaardigheden (tijdsduur wordt dan wel wat langer). Jammer dat de moderne architectuur niet in de route was opgenomen, maar het lag ook wel erg uit de route. Super mooie stad. aanrader!

- 23 mei 2018 - N Olthof

Wij hebben de stadswandeling in drie etappes gedaan omdat we een aantal dagen in Valencia waren. Iedere keer weer gestart waar we waren geëindigd. En we hebben de musea ook echt bezocht (oa Keramiek museum en museum van Schone Kunsten, allebei zeer de moeite waard). Ook hebben we de viering van het feest van de Virgen de los Emperados meegemaakt op de tweede zondag van mei. Heel indrukwekkend!

- 22 mei 2018 - Anita Cluyts

Leuke stadswandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden. Het enige nadeel is dat je nogal veel naar je papieren moet kijken om de route te kunnen volgen en minder kan genieten van wat er rondom te zien is.

- 8 mei 2018 - Nathalie Meykens

Voor de afzwaai van onze zoon zijn lagere school, zijn we met hem op citytrip naar Valencia geweest. De eerste dag hebben we een eerste deel van de wandeling gedaan. Dit was een perfect begin: mooie plaatsjes, voldoende terrasjes en restaurantjes op de weg, leuke winkeltjes, een mooie eerste indruk! De 2de dag kozen we voor de fiets om de stad van de Kunst en Wetenschap en het strand te ontdekken en de laatste dag maakten we de wandeling verder af. Alles goed gevonden, voldoende tijd gehad om te genieten van al het moois! Een echte aanrader.

- 16 april 2018 - F. Demeulenaere

Deze stadswandeling bengt je langs de belangerijkste bezienswaardigheden van de stad. Zeer goed te volgen en een prachtige gids om Valencia te bezoeken.

- 11 april 2018 - L. Bergwerf

Prima wandeling langs bijna alle highlights van Valencia. 's Morgens om 10.30 uur gestart en tot 20.00 uur gewandeld met de nodige rustpuntjes. Zeer duidelijke beschrijving van de route en info over de gebouwen. Evenals onderstaande reizigers, hebben wij ook nog een fietstocht gemaakt door het Turía-park en naar het strand. Topweekend.

- 10 april 2018 - Lieve Schampaert

Ik plan mij citytrips steeds met reisroutes. Wij hebben hiermee de beste basis. Vaak duidelijker als reisgidsjes. Wij zijn net terug van 4 dagen Valencia, hebben nog een geleide fietstocht gedaan, maar wij hadden het meeste gezien. Reisroutes dank je wel, jullie zijn onze gids👌🏻

- 3 april 2018 - Ann

Net terug van een 5-daags bezoek aan Valencia. Deze stad is zeker een bezoekje waard en de stadswandeling brengt je bij de belangrijke bezienswaardigheden van de stad. Het plannetje is zeer goed te volgen. Wij hebben een dag een fiets gehuurd en zo Ciudad de las Artes y la ciencias bezocht alsook de zee en het strand. Onze tip : ga eten bij La Pisca de Sal bij de Torres de Quart en drink een Agua de Valencia in Cafe de las Horas.

- 28 maart 2018 - Roelf

Aardige wandeling, we misten ciutat de les arts.

- 23 maart 2018 - Sabine

de uitleg was een goeie aanvulling op de reisgidsen dat we mee hadden. we hebben genoten van de stad met als pluspunt de fallas! zeker de moeite!!

Gratis stadswandeling Valencia downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?