FB

Ervaringen "Stadswandeling Valencia, ontdek het oude centrum + kaart"

192 ervaringen

- 18 februari 2019 - Gracy Vertongen

Dit is mijn beste maatje om op reis of citytrip te gaan :-) Alles staat klaar en duidelijk beschreven, zelfs met adressen erbij en zeer mooie wandelingen ! Heb direkt de volledige gids besteld . Er mogen nog meer plaatsen en steden bijkomen in Spanje . Dank u wel Reisroute !!!

- 5 februari 2019 - kathy

Lijkt mij een verre droom om deze rondreis te mogen beleven.. zal er ooit naartoe gaan, zo'n prachtige bestemming VALENCIA.... een dromerke

- 23 januari 2019 - Rita Delcor

prima stadswandeling maar de mogelijkheid om af te drukken zonder foto's zou een pluspunt zijn

- 21 januari 2019 - miss Tirzah

Leuke wandeling, erg duidelijk. Tip: weinig achtergrondinformatie en formaat is iet wat onhandig om vast te houden.

- 20 januari 2019 - [email protected]

wij hebben de stadswandeling Valencia op 8 jan gelopen via jullie heel duidelijke route beschrijving genoten van de oude en nieuwe cultuur in de binnenstad

- 16 januari 2019 - hendrik vanlerberghe

Schitterende wandeling in schitterende stad, maar wandeling toch iets gedetailleerder beschrijven, want waren soms spoor eventjes kwijt.

- 6 november 2018 - Marie-Claire Supply

Het was een super geweldige route. je ziet in een beperkt aantal dagen de belangrijkste delen en monumenten van Valencia. Het is ook een goede route om er met je fototoestel op uit te trekken en prachtige foto's te maken .

- 1 november 2018 - Ilse Smolders

Leuke wandeling in Valencia. In de beschrijving worden richtingen aangegeven met windrichtingen. Het is iets gemakkelijker om te werken met links en rechts.

- 24 oktober 2018 - Gino Ryckaert

Valencia op 1 dag ontdekken is echt onmogelijk, want er is zoveel om te ontdekken, zoveel om te doen en zoveel om te proeven. Stap gerust eens een zijstraat in en ontdek het lokale leven in de stad, weg van de toeristen. Je zult echt verbaasd zijn van je ontdekking.

- 17 oktober 2018 - steven carels

we hebben enkel Valencia gedaan : heel mooie stad(swandeling) - veel mooie hoekjes en toffe restaurantjes heel fietsvriendelijk - alles is te voet goed te doen

Valencia 4-daagse promoties incl. vlucht

Valencia 4-daagse promoties incl. vlucht

Met onze 4-daagse promoties logeer je in een 3* of 4* hotel, volgens uw keuze, met een zeer goede ligging in het oude of nieuwe stadsdeel. In de prijs inbegrepen: overnachting met ontbijtbuffet en vlucht h/t.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?