Ervaringen "Stadswandeling Valencia, ontdek het oude centrum + kaart"

277 ervaringen

- 8 juli 2024 - Mark Fagoo

In deze stadwandeling zat werkelijk alles vervat. We hebben er ook onze tijd voor genomen om deze helemaal tot het einde te doen. Ideale temperatuur 25 à 26°C om deze wandeling te doen. Prachtige locaties ontdekt die we zonder deze info niet zouden tegengekomen zijn. Een absolute aanrader om Valencia te ontdekken.

- 18 mei 2024 - Demaeght Jan

…wij hebben aan de hand van jullie kaart verschillende mooie uithoeken van de stad valencia verkend ,en zelfs enkele typisch Spaanse specialiteiten gegeten en gedronken ….jullie kaart kwam steeds van pas bij het terugvinden van ons hotel……

- 13 mei 2024 - Dimitri Wittevrongel

Gids gebruikt voor de stadswandeling en deze was super. Langs alle highlights in de oude stad met net voldoende uitleg over wat er te zien valt. een aanrader !

- 24 maart 2024 - Bea van der Steen

Ben tijdens de Fallas in Valencia geweest en kende de stad al door 2 vorige bezoeken Toch fijn om van jullie stadswandeling gebruik te maken. Tip: de kerk van San Nicolas de Bari y San Pedro Martir behoeft echt meer aandacht. Je krijgt voor je kaartje ook meteen een bezoek aan Museu de la Seda 'cadeau'. Eten: Kawori, Carrer de Félix Pizcueta 13 bijzonder Japans Commo Fusion C/ de Pascual i Genis 3 bijzonder Peruviaans El Trocito del Medio C/de Blanes 1 voor €8 een bijzonder almuerzo, lunch

- 21 maart 2024 - Peter Brulmans

De oude stad bezocht op 19 maart, afsluiting van de fallas. Heel druk en lawaaierig door het vuurwerk. Niet te missen voor wie van dit soort stadsfeesten houdt.

- 10 januari 2024 - Ellen

Wij hebben de stadswandeling opgesplitst in twee dagen. Mooie wandeling met info. Niet de standaard hoofdroutes, dus achteraf pleintjes/ steegjes gespot waar het lekker rustig is. Daarna nog dagje met fiets naar strand/ haven en omgeving buiten oude centrum.

- 18 november 2023 - Kris

We hebben deze stadswandeling gebruikt als basis voor onze 4 daagse in Valencia. Tip: Valencia Tourist Card.

- 31 oktober 2023 - Tonny Mauriks

Perfect omschreven route, die je fijn kunt opdelen in b.v. Twee etappes.

- 8 oktober 2023 - strosse hilda

We deden de stadswandeling in Valencia. Toppie.

- 29 september 2023 - Betty van Maris

Gebruikt alleen voor Valencia. Prima manier om de stad te verkennen. Duidelijk beschreven !

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?