FB

Ervaringen "Koblenz, van Rijn naar Moezel"

232 ervaringen

- 26 juni 2019 - Albert

Prima wandeling, goede beschrijving van de hoogtepunten. Verrassend Koblenz, dagvullend uitstapje

- 25 juni 2019 - Frans

Was ideaal, kon zo makkelijk me weg vinden in Koblenz. Een aanrader.

- 23 juni 2019 - Vleminckx Rudiger

Dank zij de reisgids hebben we nieuwe ontdekkingen gedaan en zeker een bezoek waard is de vesting Ehrenbreitstein via de kabellift en andere dorpjes in de buurt. Zeker voor herhaling vatbaar.

- 22 juni 2019 - Bob

De stadswandeling was duidelijk uitgelegd. Geen specifieke opmerkingen.

- 6 juni 2019 - lydia Van Baelen

Duidelijke wandeling met aangename tips; We waren op doorreis, dus hebben we de uitstap naar de burcht niet gedaan. De tijdsindeling klopt bijna; als je meerdere foto's neemt is de voorgestelde tijd altijd wat langer. Voor een stadswandeling is dit onze favoriete site. Ook luswandelingen in de natuur vind je op deze site goed.

- 1 juni 2019 - J.Schouwink

Prima omschrijving van de mogelijkheden om Koblenz te verkennen. Heb veel gezien die ik zonder de wandelgids zou hebben overgeslagen.

- 1 juni 2019 - J.Schouwink

De stadswandeling route, gaf mij een aantal goede en mooie mogelijkheden om Koblenz goed te bekijken. Prima omschrijving van de mogelijkheden

- 28 mei 2019 - Leopold De Blende

een goede uitleg en plan .

- 16 mei 2019 - veronique Depré

Het is heel duidelijk en haalbaar. Door in stappen te werken krijg je een mooi overzicht wat er allemaal gezien wordt en het is ook leuk dat er een beetje verteld wordt over de plaats waar je staat. Misschien een bijkomende tip; prijzen erbij zetten om iets te bezichtigen.

- 28 april 2019 - Freek

De wandelroute door de oude stad van Koblenz uit de gids was prima te volgen. Ook de informatie tijdens de wandeling was goed. Goede ideeen opgedaan.

Gratis stadswandeling Koblenz downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?