FB

Ervaringen "Koblenz, van Rijn naar Moezel"

208 ervaringen

- 8 november 2018 - Marleen

Mooie uitgeschreven wandeling langs de mooiste bezienswaardigheden. We zullen zeker nog gebruik maken van Reisroutes.

- 4 november 2018 - andré dominczak

zeer mooie omgeving we hebben 1dag koblenz gedaan en de volgende dag cochem gedaan samen met mijn vrouw en hond(labrador)en hopen de volgende keer cochem eerst te doen en erna koblenz hondvriendelijke stad en goed eten en drinken je moet het niet ver gaan zoeken om deze mooie uitstap . Mvg Dré

- 23 oktober 2018 - Carlo Suskens

Een goede wandeling, met goede uitleg. Minpunt is dat als je het eerste deel lang de Rijn hebt gelopen en bij de brug komt je een trap op moet en is er geen alternatief is voor rollators of rolstoelen.

- 21 oktober 2018 - Patrick MATHIEU

Geen opmerkingen. Prima stadswandeling, goed uitgelegd, we hebben genoten van de wandeling, goed uitgekozen bezienswaardigheden.

- 3 oktober 2018 - Martha Hofmeijer

Een hele mooie route, is de moeite waard, wij hebben al vaker een stadswandeling uitgeprint en gelopen en ze waren allemaal even prachtig; het is ook een stukje geschiedenis. Wij blijven gebruik maken van uw site. Dank u wel hiervoor.

- 22 september 2018 - Ed Hendrix

Alles is prima verlopen, we hebben een geweldige dag gehad !!!

- 17 september 2018 - Aloys

Een uitermate goede beschrijving van deze wandelroute. Helaas hadden wij de pech dat er kermis was, maar dankzij de goede beschrijving hebben we toch alles gezien en ervan genoten. En inderdaad kun je, zoals in de toelichting staat, op elk punt van de route in stappen. Voor de bezoekers van Koblenz is de route aan te bevelen.

- 12 september 2018 - Marjon van den Birst

Wij gaan met een groep vrienden een dag naar Koblenz en vinden dit een top beschrijving om Koblenz te verkennen. Heel overzichtelijk en is goed te lopen. En heel goed met de diverse beschrijvingen van de bezienswaardigheden. In één woord top!!!

- 10 september 2018 - Marc Van Rysselberghe

Heel goed gedocumenteerde gids. 👍👍👍

- 23 juli 2018 - Eric Van Hecke

reis routes van de ganse moesel waren subliem hebben veel gezien

Gratis stadswandeling Koblenz downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?