Ervaringen "Koblenz stadswandeling, van Rijn naar Moezel"

309 ervaringen

- 26 februari 2024 - Marc F

Onderweg naar onze zomerbestemming eerst even omgeving Koblenz bezocht en verblijf langs de Moezel. Zeer goede uitleg op de brochure en altijd leuke wetenswaardigheden. Er was door werken ter hoogte van de Pfaffendorfer Brücke wel een stukje van de wandelweg afgesloten maar dat werd opgelost via een deur dwars door Schloss Koblenz te stappen.

- 21 februari 2024 - W van Aken

Prima omschrijving van de stadswandeling en goede omschrijving van de bezienswaardigheden.

- 12 december 2023 - Augusta

Zeer goede gids, handig. Het was een fijne ervaring!

- 1 december 2023 - Frans Maginelle

Koblenz is een toffe stad, we waren daar eerder al geweest. Nu met de stadswandeling hebben we toch nog iets meer ontdekt. TOP !

- 19 oktober 2023 - Gerard Slok

Fijne gids met een mooie wandeling door Koblenz. Goede tips om bezienswaardigheden te bezoeken. De stadswandelingen van Geert zijn altijd goed.

- 21 september 2023 - Francis Langenberg

Een mooie wandeling en fijn dat we info konden lezen waar we langs kwamen

- 11 september 2023 - Myriam

Het was tiptop in orde. Goede uitleg voor het parkeren. Duidelijk wandelplan, die ons langs mooie plekjes leidde. Een wandeling van ongeveer 4 km die heel goed te doen is ( ik heb wat stapproblemen). We hebben genoten en het weer zat ook mee. 👍👍👍

- 10 september 2023 - An Stroeken

Was goede gids. Niet te lang met goede uitleg.

- 17 augustus 2023 - Dick Mans

Leuke goed omschreven route. Wat ook leuk kan zijn, naar de overkant van de Rijn via het voetveer, vlakbij een heel leuk restaurant, terras aan de Rijn.

- 13 augustus 2023 - Marco

Was een prima handleiding met duidelijke informatie. Top

Gratis stadswandeling Koblenz downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?