Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Saint-Valéry-sur-Somme wandelroute"

176 ervaringen

- 6 juni 2017 - Hans

de wandeling was over het ganse traject een voltreffer. bij aankomst de wagen geplaatst op de gratis parking Des Corderies. Waar er een openbaar toilet is en waar ook enkele banken staan om eventjes te bekomen van de eventuele lange rit. Saint Valery Sur somme is een mooi aantrekkelijk dorpje. Zeker een aanrader om te bezoeken en te genieten

- 5 juni 2017 - karel 03/06/2017

Wandeling gedaan op 3 juni. Zeer goede wandeling. Alleen het eerste steegje bij de start vinden gaf wat zoekwerk.Voor de rest : de moeite waard om het stadje te verkennen.

- 15 mei 2017 - Oscar

Deze zomer gaan we er naartoe zodus dan ik ik mijn ervaringen mededelen maar ziet er goed uit verleden jaar hebben we hongfleur en de bunkerroute gedaan tot in Saint mari iglese de gids heeft mij goed geholpen en nu weer naar daar maar met dochter en kids bedankt voor al de gids geert

- 7 mei 2017 - Albert Jan

Geweldige manier om Saint Valléry sur Somme te leren kennen, zeer de moeite waard! (tussenstop op weg naar Sotteville sur Mer).

- 7 mei 2017 - Geert Callens

Zéééér leuke wandeling en mooie stad. We gaan zeker nog eens terug komen. Volgende zoeken we hier iets om te logeren. Toppie!!

- 19 april 2017 - Sien

Genoten van de mooie wandeling tijdens het prachtige weekend van 8 & 9 april. We deden ook de baaiwandeling met gids naar Le Crotoy. Ook een aanrader!

- 15 maart 2017 - vanderyken

we doen het nog eens over als het warmer is,maar het was er zo rustig we hebben er toch van genoten

- 16 februari 2017 - Johan

ideaal om je bezoek voor te bereiden

- 10 december 2016 - Patricia Bruneel

Enkele weken geleden een weekendje naar Saint-Valery-sur-Somme geweest. Ik was aangenaam verrast door dit stadje. De wandeling was super en ook de autoroute was een prachtige ontdekking. Wij komen zeker nog terug! Bedankt Reisroutes voor deze ontdekking!

- 7 november 2016 - Luc Vanmarcke

Met de familie deze prachtige wandeling gemaakt op 1 november bij een temperatuur van 19°, ongelooflijk! De wandeling is zeer goed uitgetekend.

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* incl. 1x diner

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* incl. 1x diner

Gelegen op enkele km van de Baai van de Somme is Les Saules ideaal voor fietsers, wandelaars en rustzoekers. Prijs voor een verblijf inclusief 1x 3-gangendiner.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?