Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Saint-Valéry-sur-Somme wandelroute"

181 ervaringen

- 14 september 2014 - inge

Doen deze wandeling, prachtig stadje, leuke wandelkaai, mooi historisch gedeelte. En wij hadden geluk met het mooie weer.

- 1 september 2014 - wouter

mooie route die je op plekjes brengt waar je anders nooit zou komen. Mooie ervaring

- 12 augustus 2014 - Isabelle

Prachtige wandeling in deze mooie stad. We zijn wel een keer verkeerd gelopen door kaartje te willen volgen, maar dit bracht ons in mooie straatjes.

- 8 augustus 2014 - Erwin Willems

Een adembenemend mooi stukje Frankrijk. Wandel- en fietsroutes heel goed aangeduid. Een absolute aanrader en niet zo ver.

- 28 juli 2014 - Marc De Smet

Niet weten wat ons te wachten stond kwamen we in Valery aan. Het is ons op het eerste zicht denken aan de streek van Oleron. Valery met zijn mooie baai, rustgevend, niettegenstaande er nogal veel volk is. Het historisch dorpje (of stadje) dat zeer prachtig is met zijn bloemenstraatjes. En de baai..met het zicht op Le Cotroy en...tja, wij hadden het geluk een zeehond te mogen spotten. DOEN!

- 21 juli 2014 - Mar10

Alles is in één woord te beschrijven " PRACHTIG" . Mooi weer, goed gezelschap en veel te zien. Een geslaagde trip.

- 10 juli 2014 - Gino Plovie

mooie vergezichten , zeker in het oude stadsgedeelte. verder is St Valery een aanrader als gezellig stadje en 's avons vanopde promenade schitterende zonsondergang in de baai; maaltijd op terras aan het strandje een aanrader

- 2 juli 2014 - patrick

Een mooie wandeling waarbij je zowel de oude historische binnenstad aandoet als de nieuwe benedenstad aan het water!

- 13 juni 2014 - Anja

prachtige wandeling, gratis parkeren in het dorpje, mooie vergezichten en veel zeehonden gezien. wij waren er op de camping in saint Valery.

- 19 mei 2014 - Vandersteene Paul

De wandeling in Valéry was prachtig. Fantastische uitzichten over de baai. Het stadje zelf was ook het bezoeken waard. Altijd weer verrast door het grote verschil tussen eb en vloed. Ook de sensatie van het stoomtreintje mag je niet missen. Het was ( op 11 en 12 mei) wel overal betalend parkeren (en dit was niet goedkoop).

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?