FB

Ervaringen "Stadswandeling Nice: ontdek mooie & bijzondere bezienswaardigheden"

69 ervaringen

- 21 februari 2019 - Mariette van Niftrik

Erg blij met deze wandeling. Ik ga met 29 leerlingen op stap en de informatie op de wandeling is een mooi uitgangspunt om de leerlingen actief te laten meedoen d.m.v. vragen en opdrachten.

- 5 januari 2019 - Pieters Alain

Heel leuke wandeling om Nice te verkennen. Zoals altijd zijn de stadswandelingen van reisroutes.be een gouden leidraad op onze bestemming.

- 26 september 2018 - Caroline THYS

SUPERGIDS !! Zonder deze gids zou ik hopeloos rondjes lopen en weinig zien. We hebben alle mooie plekjes van Nice gezien! Ik ben echt geen wandelaar maar hier heb ik super van genoten alsook de rest van mijn gezin.

- 23 augustus 2018 - Caroline THYS

Ik heb met heel veel interesse de gids gelezen. Ik kijk er erg naar uit om de wandeling in Nice te maken volgens jullie gids, ik zie het helemaal zitten !!!

- 16 juli 2018 - Dany Seru

Zeer verzorgde en goede gids

- 11 juli 2018 - Richard

Stadswandeling was zeer goed te volgen, daardoor vele mooie dingen in Nice gezien die we anders wellicht voorbij gelopen waren. Afhankelijk van waar je verblijft in Nice is het ook goed te doen om de route over 2 dagen te verdelen mocht dat wenselijk zijn. Aanrader !

- 9 mei 2018 - Caroline44

Leuke route langs allerlei interessante plekken. En de route klopte. We hadden direct een goede indruk van Nice.

- 30 april 2018 - Marianne

Leuke wandeling om te doen, je bezoekt plaatsen die je anders niet zou bezoeken en ontdekt op een andere manier de charmes van Nice. Een aanrader !

- 12 april 2018 - Hubert Desender

Zeer mooie kennismaking met Nice. We hebben de volledige wandeling, rustig aan -enkele terrasjes en lunch inbegrepen- afgewerkt in 8 uur. Een aantal plaatsen waar je anders waarschijnlijk niet komt. We hebben wel ook nog het kerkhof (inclusief het Joodse' op 'Het Kasteel' gezocht en gevonden, wanneer we boven waren. Een aanrader en het kan gemakkelijk in de wandeling ingepland worden.

- 6 december 2017 - Nest Brabant

Uitgestippelde route vlot te volgen. We hebben niet de ganse wandeling kunnen doen, maar hebben besloten besloten om bij een volgende gelegenheid de rest af te werken om een nog beter idee te krijgen van deze stad.

Gratis stadswandeling Nice downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?