Ervaringen "Kerstmarkt Keulen 2024 bezoeken? Wandel langs de kerstmarkten Keulen"

222 ervaringen

- 19 december 2023 - Lucrèce Demaegdt

Wandelgids Keulen met kerstmarkten ; een aanrader !!

- 11 december 2023 - Leo Bols

Dank zij de reisgids de kerstmarkt volledig kunnen bezoeken. Reken wel op 2 dagen, want deze is zeer groot en ook niet aansluitend. Waar hier een kerstmarkt bestaat uit identieke stalletjes van 3x2m, zelf in te vullen, is vooral in Keulen het aanbod enorm. Echte chalets van 10x10m zijn daar geen uitzondering en allen rijkelijk versierd. Politie (en in burger) onopvallend aanwezig. Blij dat we de reisgids bij hadden.

- 29 november 2023 - Theo Pijnappels

Heel nuttig. Hebben ons weekeindje Keulen laten leiden door deze gids en daarmee de belangrijkste bezienswaardigheden en veel kerstmarkten kunnen bezoeken.

- 30 oktober 2023 - Boone Alfons

we hadden er een 2 daagse van gemaakt kerstmarkt en stads wandeling met stadsplan prima verlopen een belevenis en een mooi stuk van keulen terug gezien na zo veel jaar bijna niet meer te herkennen

- 10 december 2022 - Gilbert

Dank zij uw tips hebben we genoten van de mooie kerst markten op 5 verschillende plaatsen in de stad Dank u

- 9 december 2022 - Angeline van Eck

Smiddags was het te doen savonds niet veel te veel mensen. Gewoon voetje voor voetje naar voren. Wel veel eetgelegenheden

- 1 december 2022 - Linda Withofs

Zeer degelijke wandelroute, ben met mijn klassen Duits naar Keulen geweest en heb bepaalde elementen opgenomen in de opdrachten.

- 30 november 2022 - Dominique van den Hoven

Mooie wandeling langs alle kerstmarkten (we hebben zelfs door deze wandeling nog een plein met een kerstmarkt ontdekt). Gezellig door de winkelstraten, park en Keulen zelf gewandeld, heel gevarieerd! Zo was het een dag vullend programma, heel erg leuk!

- 22 november 2022 - Dolman

Alle informatie staat erin.

- 16 november 2022 - Patrick Delesie

Overzichtelijk , interessant , super !!

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Keulen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?