Ervaringen "Stadswandeling Doornik - Tournai: bezoek het belfort, kathedraal, musea ..."

694 ervaringen

- 15 mei 2022 - Marleen Proot

Mooie wandeling. Goed te volgen met voldoende uitleg.

- 10 mei 2022 - maria claeys

Perfect instrument om de stad te ontdekken. Ik ben van plan om nog steden op die manier te gaan verkennen.

- 26 april 2022 - Johan Houthoofd

Mooie wandeling een aanrader.

- 23 april 2022 - Heidi Mens

De route is heel goed beschreven. Alles klopte. Jammer de het museum van schone kunsten niet geopend was. ( Op dinsdag ) Die info had ik vooraf willen weten. Het beschreven typische café hebben we wel bezocht. Een echte aanrader! Dank voor de route. We hebben Doornik leren kennen op een gezellige manier. Het is echt de moeite om Doornik te bezoeken Met vriendelijke groeten, Heidi

- 3 april 2022 - Annita

De stadwandeling zat goed in elkaar,we hebben alles kunnen zien. Het was ook mooi weer en dat maakt alles nog toffer. Doornik is een stad om zeker eens te bezoeken met zijn prachtinge gebouwen en kerken. We hadden ook mooi weer . Alles was goed uitgelegd . Een mooie dag.

- 28 maart 2022 - JAN-JEANNINE LEYSEN-KUNTZE

mooie wandeling en zeer mooie stad.Wel slechte voetpaden voor rolstoelpatienten(kasseikens)!

- 18 maart 2022 - Wilfried Sas

Misschien iets te lange wandeling, verstoord door allerlei werken die wandelen bijna onmogelijk maken. De crypte in de kathedraal is enkel in de namiddag te bezoeken. Kan men een gids reserveren voor enkel de details van de kathedraal ? Maar een meer dan behoorlijke route !

- 13 maart 2022 - van laere marc

mooie stad zeker een aanrader om te bezoeken, zeker met de stadswandeling zodat je de belangrijkste gebouwen niet mist, wij bezochten bozar(mooie schilderijen en beelden) alsook de kathedraal die wel nog kaal is door de werken ,aangename markt met horreca, vriendelijke mensen

- 9 maart 2022 - Nicolle

Mooi uitgestippelde wandeling langs alle bezienswaardigheden. Een aanrader!

- 27 februari 2022 - christof

De Stadswandeling is dik in orde. Een bezoek aan Doornik kan je best wel nog een aantal maanden/jaren uitstellen gezien er grote werken bezig zijn aan de kathedraal en andere sites in de stad.

Hotel d'Alcantara Doornik

Hotel d'Alcantara Doornik

Centraal gelegen in Doornik, vlakbij alle bezienswaardigheden. Hôtel d'Alcantara bevindt zich op 250 meter van de Grote Markt. Er zijn ook speciale arrangementen vanaf € 99.

va.99
Meer info

Gratis stadswandeling Doornik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?