Ervaringen "Stadswandeling Doornik - Tournai: bezoek het belfort, kathedraal, musea ..."

626 ervaringen

- 7 mei 2021 - Eline De Vuyst

Super leuke wandeling - de info over de gebouwen zijn een meerwaarde tijdens de wandeling, je ziet en leert iets bij - heel mooie stad - we hebben geen museums gedaan maar komen zeker nog eens terug om die wel te doen - een aanrader, ook met kindjes

- 3 mei 2021 - Goeman LUCIENNE

zeer tevreden van de mooie wandelroute en beschrijvingen van de gebouwen zeker de moeite waard

- 2 mei 2021 - Lutgarde De Cuyper

Stadswandeling in Doornik is alleszins de moeite waard. De beschrijving van de stadswandeling was super en goed gedetailleerd! Voor herhaling vatbaar!

- 26 april 2021 - Ann Dewaele

Opnieuw de perfecte leidraad om de stad te verkennen. Blindelings te vertrouwen. Interessante weetjes. Verrassende plekjes.

- 20 april 2021 - Avc

Degelijke stadsgids. Alle bezienswaardigheden worden vermeld en toegelicht. Leuke weetjes ook! De waarschuwing voor de kasseien was zeker terecht. Met de rolstoel was het moeilijk doenbaar; we hebben het traject ingekort. Doorrnik is zeker het ontdekken waard; ook in Coronatijden.

- 19 april 2021 - Rik

Heel interessant om onbekende plekjes te ontdekken in Doornik. Een aanrader!

- 18 april 2021 - Gilberte Verbeeck

We vonden het een prima stadswandeling dat ons langs interessante en leuke plekjes van Doornik leidde. Het was jammer dat we door corona niet de volle pracht en praal konden bewonderen. Bij een aantal kerken kwamen we ook te laat omdat ze om 16u sloten, misschien kan dat ergens visueel gemaakt worden. Verder hartelijk dank aan het team dat dit ontwikkelde.

- 10 april 2021 - wlauwens

Voorlopig staat de stadswandeling enkel op onze planning (in afwachting van versoepeling Corona-maatregelen), maar de trip lijkt beloftevol: zeer goed beschreven route doorheen de eeuwen langs historsiche bouwwerken, met oog voor details en soms doorweven met enige humor. Allerlei tips zijn een meerwaarde. Deze on-line gids kan de klassieke stadsgids absoluut vervangen en laat toe de wandeling op eigen tempo te maken met meer aandacht voor de bezienswaardigheden met persoonlijke/individuele voorkeur.

- 8 april 2021 - Vic Van Alstein

De gids was zeer nuttig !! Bedankt

- 8 april 2021 - Chris VdH

Goed uitgestippelde route, met prima tips voor bezoeken onderweg.

Hotel d'Alcantara Doornik

Hotel d'Alcantara Doornik

Centraal gelegen in Doornik, vlakbij alle bezienswaardigheden. Hôtel d'Alcantara bevindt zich op 250 meter van de Grote Markt. Er zijn ook speciale arrangementen vanaf € 99.

va.99
Meer info

Gratis stadswandeling Doornik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?