FB

Ervaringen "Stadswandeling Doornik - Tournai: belfort, kathedraal, musea ..."

444 ervaringen

- 12 mei 2019 - patrik pectoor

de opgegeven route en info is zg en nog actueel behalve dat de werkzaamheden in de kathedraal reeds het transept vrij geven. De 1ste zondag van de maand zijn alle musea gratis : een (toevallige) meevaller ! parkeren is het best en gratis langs de opgegeven kaai. Wij aten in l'écurie d'Ennetière; Ruelle d'Ennetières : correcte prijs, goede kwaliteit, vriendelijke bediening en onthaal ; reserveren gewenst ; leuk rustiek interieur met een verzameling poppenkast-poppen aan het plafond.

- 28 april 2019 - Dora Coolen

De stadswandeling en de wegbeschrijving was heel duidelijk. Proficiat!

- 28 april 2019 - Vincent

Mooie ontdekkingswandeling door Doornik.

- 24 april 2019 - lysa

Zeer mooie uitgestippelde wandeling. Zoals altijd bij Reisroutes : zeer goed.

- 24 april 2019 - Huysentruyt kayrien

Wandeling was boeiend. Hebben ze wel wat ingekort omdat we ter lang bleven hangen

- 15 april 2019 - Grauwels Karin

Het was de 1e maal dat we reisroutes.be gebruikt hebben en het was super. We kenden Doornik totaal niet maar met jullie wandeling hebben we een goed beeld gekregen. Zeer duidelijk, wel wat teveel geschiedenis voor ons maar die stukken kun je makkelijk overslagen. We gaan in de toekomst nog zeker jullie wandelingen/routes raadplegen. Alvast bedankt!

- 12 april 2019 - marien guy

De beschreven wandeling door Doornik was perfect. Duidelijk en goed te volgen. Het door ons gekozen en door u aangeraden hotel cathedrale was prijs kwaliteit af.

- 9 april 2019 - gard Lemeire

beste doornik is een hele mooie stad. mooie oude gebouwen, een mooie grote markt, vriendelijke mensen, we hebben al veel gefietst, het is gezellig vertoeven en struinen. we bezoeken samen met vrienden de kathedraal, we hebben dit ingepland voor het najaar. doornik straalt sfeer uit !

- 8 april 2019 - Paul De Wilde

We maakten de wandeling samen met een bevriend koppel. De beschrijving was zeer verhelderend en het parcours goed en rustig te volgen. Na aankomst in het station zijn we binnengestapt bij de nabije prachtige patisserie Quenoy om het vermaarde Clovis-gebak (voor 6 à 8 pers.) te degusteren (1/2 ter plaatse en 1/2 later in de trein huiswaarts !). Tijdens onze wandeling hebben we ook het vermelde gezellige café "Aux amis réunis" met een bezoekje vereerd. Spijtig was wel dat de Sint-Jacobskerk reeds gesloten was om 16:00 h (in maart). Misschien kunnen openingsuren van bezoekwaardige gebouwen toegevoegd worden in de beschrijving ...

- 5 april 2019 - Meulenaere Nathalie

De stadswandeling zit super in elkaar, is heel duidelijk en brengt je langs de mooiste plekjes in de stad. Een aanrader !

Hotel Cathedrale Doornik

Hotel Cathedrale Doornik

Centraal gelegen in Doornik, vlakbij alle bezienswaardigheden. Ruime parking tegenover het hotel. Restaurant met lekkere lokale gerechten. Er zijn ook speciale arrangementen vanaf € 79.

va.79
Meer info

Gratis stadswandeling Doornik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?