Ervaringen "Kopenhagen, wandeling langs alle highlights van de stad"

27 ervaringen

- 1 juni 2023 - Alie

Heerlijk gewandeld in Kopenhagen. Heel veel gezien. Leuk die kleine weetjes. Hier en daar ging het mis met de richting, maar alles gevonden.

- 23 mei 2023 - j de Nooij

top site . goede info ter zake doenend

- 2 mei 2023 - Pirquin

zeer interessante route om als eerste te doen waarmee je de meeste bezienswaardigheden ziet. Ik zou dit wel opsplitsen want in realiteit moeilijk op 1 dag te doen wanneer je wat meer tijd uitrekt ;).

- 29 januari 2023 - W Sijs

Wil deze zomer naar Denemarken met camper en ook een 2 dagen copenhagen. Hebben we een beetje een idee wat er te zien is .

- 13 november 2022 - Deneyer

Een supergoede leidraad om Kopenhagen zonder gids te ontdekken!

- 15 oktober 2022 - Miranda Pemen

Beste Een bezoek aan Kopenhagen wordt waarschijnlijk nog uitgesteld maar ik heb alvast genoten van jullie wandelgids met de voornaamste bezienswaardigheden, tips,... We gaan deze zeker uitproberen eens we in Kopenhagen zijn. We hebben eerder reeds de wandelingen van Parijs en Berlijn via jullie wandelgidsen gedaan. Deze waren super, duidelijk en we hebben zo genoten. Dank je wel.

- 12 september 2022 - Peter Feijen

Erg duidelijk allemaal en ook een hele goede suggestie voor de wandeling: zo zie je alle belangwekkende zaken in Kopenhagen in een oogopslag ;-))

- 11 september 2022 - Johan Bracke

Zeer interessante gids. Goede basis om je eigen planning op te stellen. Kopenhagen is zo mooi en biedt zoveel mogelijkheden. Het is onmogelijk om alles te zien op een paar dagen.

- 13 augustus 2022 - Bert

Heb de wandeling door Kopenhagen gevolgd en genoten. Super bedankt voor alle tips, was geweldig!

- 13 juli 2022 - Edgar Willemsen

Zeer goed verzorgde wandeling door Kopenhagen, route is duidelijk beschreven en de bij behorende uitleg is heel nuttig. Wij hebben uren plezier gehad van deze wandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?