FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Kerstmarkt Brussel 2019 bezoeken? Wandeling langs de kerstmarkten"

254 ervaringen

- 19 juni 2019 - Jef Devos

Mooi gids maar op de plan vind ik dat bepaalde oriëntatiepunten duidelijker moet uitkomen op onze juiste weg naar de kerstmarkt te vinden, bvb de grote markt als centraal punt en de positie vanuit de belangrijkste invalswegen vanuit de meest voordehandliggende snelwegen.

- 5 juni 2019 - Rita Polet

De grote markt zou beter als oriëntatiepunt duidelijk aangeduid worden op het kerstmarktplan. Als leek, als niet Brusselaar is het moeilijk u wegwijs te vinden op het plan

- 17 mei 2019 - Peter

Route kerstmarkt gebruikt voor een wandelroute te hebben voor Brussel in mei.

- 16 mei 2019 - Betty

Ziet een leuke wandeling uit

- 13 januari 2019 - Kristel

Heel tevreden, een handig hulpmiddel om de belangrijkste bezienswaardigheden te verkennen! Ik beveel het iedereen aan.

- 12 januari 2019 - Wilfried deprey

het was een mooie ervaring !

- 11 januari 2019 - Greta Cieters

Zeer van genoten, dit jaar komen we zeker terug !

- 9 januari 2019 - Benny Put

Zeer gedetailleerde uitleg. Zeer mooi parcours voor een van de mooiste kerstmarkten die ik ken. Misschien eens vragen aan de sta om manneke pis een kerstkostuumpje aan te doen in plaats van daar te staan in zijn blootje. Hij heeft toch zoveel kostuumpjes.

- 9 januari 2019 - eddy.vandamme

de uitgestippelde wandeling was goed op maat en interessant voor de toerist die met de trein een dagje kerstmarkt wil doen

- 8 januari 2019 - Budts Alfons

Een goede wandeling, we zijn zowat overal geweest op de kerstmarkt in Brussel alsook nog bezienswaardigheden. 't was gezellig

Brussel 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

Brussel 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

Verblijf in Hotel Leopold Brussels 4* gelegen in de Europese wijk. Inclusief 2x ontbijtbuffet, chocolaatjes op de kamer, 1x 3 gangendiner (Brasseriemenu) in de Brasserie Leopold, 1x bierdegustatie met aperitiefhapjes.

Gratis reisgids kerstmarkt Brussel downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?