FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Kerstmarkt Brussel 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling"

200 ervaringen

- 7 januari 2018 - Katrien

Superleuke uitstap. Zoveel kerstmarktjes, gezellig, heerlijke geuren en kleuren.Onze dochters hadden Brussel nog nooit bezocht. Goed om via de reisroutes wandeling langs de bekendste gebouwen en bezienswaardigheden te komen. De lichtshow op het einde was prachtig, precies of je kwam in een sprookje terecht. Voor herhaling vatbaar!

- 4 januari 2018 - Emma

Prachtig uitgestippelde weg langsheen de kerstmarkt! Helemaal niet bedreigd gevoeld, echtvgenoten! Proficiat

- 2 januari 2018 - Don Van Rompaey

We bezochten deze kerstmarkt op 27 december met de kleindochter. Hele leuke uitgestippelde toer. Ik wist niet dat er zoveel kerstmarkt was in Brussel en... de kraampjes waren open!!!!! wat op andere plaatsen (Mechelen oa) niet was. Kleindochter heeft genoten van de reis ernaartoe (met bus en trein) de kraampjes, de geschenkjes voor haar nieuwjaar, het reuzenrad, de hamburger, het lichtspektakel (op het einde was er spijtig genoeg regen); Kortom we hadden een prachtige dag. Dikke duim voor reisroutes.

- 31 december 2017 - Geldof

Super leuke dag met mijn schoondochter. Voor herhaling en met de trein zeer gemakkelijk. Zeer leuke wandeling

- 28 december 2017 - Veerle

We zijn gisterenavond naar de kerstmarkt geweest en het was er heel gezellig en mooi. Is een zeer grote kerstmarkt op verschillende locaties. Er loopt ook heel veel volk rond van vele nationaliteiten. De lichtshow op de grote markt was indrukwekkend. Zeer zeker een aanrader om op een leuke manier Brussel te ontdekken.

- 28 december 2017 - Pitteljon Joël

Met de trein naar Brussel-centraal en van daar vertrokken. Echt een aanrader om de kerstmarkt volledig te zien. Hebben er van genoten.

- 21 december 2017 - Loots Emiel

Het was voor ons een zeer leuke ervaring. Wisten niet dat de Kerstmarkt zo over Brussel verspreidt was en niet alleen aan de Beurs plaats vindt. Ook een goede manier om Brussel wat beter te leren kennen. We hebben zaken gezien die voor ons totaal onbekend waren. Echt een aanrader.

- 20 december 2017 - Hugo

mooie route om deze prachtige kerstmarkt volledig te zien

- 20 december 2017 - De Borle

Leuke wandeling en we hebben er een hele dag van gemaakt, gestart op de markt aan het Zuid station (ook een leuke belevenis), doorgegaan naar het Vossenplein, Rue Blaes, Zavel en zo afgedaald naar de Grote Markt en kerstmarkt.

- 18 december 2017 - PV

OK leuk om te doen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?