FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Kerstmarkt Brussel 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling"

202 ervaringen

- 10 september 2018 - Marjan

Nog nooit in Brussel geweest en kijk uit naar ons bezoek aan de kerstmarkt. Dankzij de plattegrond en info weten we nu ook waar we naar toe willen en wat we zeker niet willen missen.

- 1 juni 2018 - Tack José

Fijn om onbekende hoekjes in de kijker te plaatsen. Probeer ook meer nog andere steden zo in de kijker te plaatsen. Misschien met medewering van toeristische buereaus of gidsenkringen.

- 7 januari 2018 - Katrien

Superleuke uitstap. Zoveel kerstmarktjes, gezellig, heerlijke geuren en kleuren.Onze dochters hadden Brussel nog nooit bezocht. Goed om via de reisroutes wandeling langs de bekendste gebouwen en bezienswaardigheden te komen. De lichtshow op het einde was prachtig, precies of je kwam in een sprookje terecht. Voor herhaling vatbaar!

- 4 januari 2018 - Emma

Prachtig uitgestippelde weg langsheen de kerstmarkt! Helemaal niet bedreigd gevoeld, echtvgenoten! Proficiat

- 2 januari 2018 - Don Van Rompaey

We bezochten deze kerstmarkt op 27 december met de kleindochter. Hele leuke uitgestippelde toer. Ik wist niet dat er zoveel kerstmarkt was in Brussel en... de kraampjes waren open!!!!! wat op andere plaatsen (Mechelen oa) niet was. Kleindochter heeft genoten van de reis ernaartoe (met bus en trein) de kraampjes, de geschenkjes voor haar nieuwjaar, het reuzenrad, de hamburger, het lichtspektakel (op het einde was er spijtig genoeg regen); Kortom we hadden een prachtige dag. Dikke duim voor reisroutes.

- 31 december 2017 - Geldof

Super leuke dag met mijn schoondochter. Voor herhaling en met de trein zeer gemakkelijk. Zeer leuke wandeling

- 28 december 2017 - Veerle

We zijn gisterenavond naar de kerstmarkt geweest en het was er heel gezellig en mooi. Is een zeer grote kerstmarkt op verschillende locaties. Er loopt ook heel veel volk rond van vele nationaliteiten. De lichtshow op de grote markt was indrukwekkend. Zeer zeker een aanrader om op een leuke manier Brussel te ontdekken.

- 28 december 2017 - Pitteljon Joël

Met de trein naar Brussel-centraal en van daar vertrokken. Echt een aanrader om de kerstmarkt volledig te zien. Hebben er van genoten.

- 21 december 2017 - Loots Emiel

Het was voor ons een zeer leuke ervaring. Wisten niet dat de Kerstmarkt zo over Brussel verspreidt was en niet alleen aan de Beurs plaats vindt. Ook een goede manier om Brussel wat beter te leren kennen. We hebben zaken gezien die voor ons totaal onbekend waren. Echt een aanrader.

- 20 december 2017 - Hugo

mooie route om deze prachtige kerstmarkt volledig te zien

Brussel 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

Brussel 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

Verblijf in Hotel Leopold Brussels 4* gelegen in de Europese wijk. Inclusief 2x ontbijtbuffet, chocolaatjes op de kamer, 1x 3 gangendiner (Brasseriemenu) in de Brasserie Leopold, 1x bierdegustatie met aperitiefhapjes.

Gratis reisgids kerstmarkt Brussel downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?