Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Brussel: Verken de Europese wijk"

80 ervaringen

- 6 september 2015 - Viviane De Smet

Alles was goed uitgelegd en je hoefde nooit ver te lopen voor een bezienswaardigheid. Voor de liefhebbers van Art Nouveau is dit smullebekken. Jammer dat er zo veel van mooie Art Nouveau gebouwen zijn afgebroken in de 70 en 80-ger jaren.

- 5 september 2015 - Maggy

duidelijke en erg gevariëerde wandeling.

- 29 augustus 2015 - rudy

Heb er bijna een hele dag over gedaan.Zoveel te zien.Verrassende wandeling,achter iedere hoek een nieuw uitzicht.Aanrader.

- 12 augustus 2015 - Carine

De route is zeer goed uitgestippeld. Zeker een aanrader voor iemand die van Brussel eens iets anders wil zien van Manneke Pis.

- 10 augustus 2015 - Familie DR

Brussel : een deel van de stad bekeken die we nog niet hadden gedaan . Huizen van Horta en Europese wijk waren verrassend een aanrader

- 5 augustus 2015 - Hero de Vries

Wij hebben een deel van de wandeling gemaakt nml. de art-nouveau huizen. Dit was een leuke ervaring. Binnenkort gaan wij een ander deel van de wandeling maken.

- 16 juli 2015 - Marie-Aline

Een leuke wandeling, maar wij zijn verdwaald geraakt door de werken in de buurt van het Berlaymont-gebouw/Schumann station.

- 7 juli 2015 - Jozef

Zeer goed uitgestippelde wandeling. We hebben een hele mooie namiddag gehad in Brussel.

- 7 mei 2015 - julien beeckman

Dit was ronduit een niet te missen ervaring. Het neusje van de zalm zijn de Art Nouveau woningen maar ook de parken en de musea zijn een must op deze wandeling

- 28 april 2015 - looze

een heel leerrijke ervaring

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?