Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Brussel: Verken de Europese wijk"

81 ervaringen

- 21 mei 2022 - JOKE DE KEYSER

Mooie plekjes ontdekt dankzij de gids, goede omschrijving van de wandeling en interessante informatie over de bezienswaardigheden.

- 9 augustus 2021 - Persoons John

We hebben gids gebruik voor 2 wandelingen, tijdens een 2 daags verblijf in brussel. Ideaal om met weinig voorbereiding brussel te verkennen

- 8 maart 2021 - Gunther Groenwals

Een fijne wandeling! Enerzijds is er een mooie kunstzinnige insteek langs prachtige huizen en anderzijds een wandeltocht door het hart van de Europese politiek. Met interessante informatie in een indrukwekkend kader van gebouwen en instellingen.

- 27 februari 2021 - Jeanine Depauw

Zeer interessant. Boeiend! Leerrijk.

- 24 november 2020 - Francine

Interessante wandeling, reeds gedaan bij de eerste Lockdown. Hartelijk dank.

- 25 augustus 2019 - Veronique Vanlauwe

Perfect gedocumenteerde wandelroute.

- 21 mei 2019 - Leo Wouters

Hebben de eerste uitgewerkte wandeling uit deze reeks gebruikt als leidraad voor een daguitstap in Brussel gekoppeld aan een Concertgebouw. Ondanks dat we Brussel oppervlakkig kennen hebben we toch een heleboel nieuwe dingen gezien en andere gekende locaties beter kunnen apprecieren bvb het pandjeshuis. Kijken al uit naar de andere uitgewerkte wandelroutes.

- 16 april 2019 - Erica van Slooten

We hebben heerlijke dagen gehad. De accommodatie voldeed aan onze verwachtingen. Het was een rustige plek met mooi uitzicht over de stad, toch heel dichtbij was de drukte van de stad en het openbaar vervoer. Alles was aanwezig, het zag er netjes en schoon uit. We hebben genoten van het verblijf en van de stad. We onthouden deze accommodatie zeker.

- 25 maart 2019 - viviane zilverberg

Wandeling 1 heb ik gisteren gedaan en was prima. Goede uitleg over de bezienswaardigheden en prima uitleg over de te volgen route. Heel tevreden !!!!!

- 15 maart 2019 - stefaan Baeyens

Gids was zeer waardevol. Door deze te gebruiken hebben we zeker 80% van de interessantste dingen gezien in centrum Brussel. bedankt hiervoor.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?