FB

Ervaringen "Kerstmarkt Brugge 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling"

89 ervaringen

- 14 januari 2018 - Gunther en Anja

Al verscheidene malen verbleven op de mobilhome parking aan de Bargeweg en verschillende invalswegen naar het centrum gedaan. Via de aangevraagde route plaatsjes ontdekt die voorheen niet bezocht werden. Wij komen steeds graag terug. Brugge blijft boeiend... Een koetstochtje door de historische stad staan op de planning voor een nieuw bezoek.

- 6 januari 2018 - Ivan Van Doorne

Auto geparkeerd (tolvrij)in Sint-Andries, niet zover van de geplande wandelroute. het parcours is .ooi, sfeervol, Aandacht wordt getrokken op vele facetten van de stad: historische panden, kerken, handelsstraten, minnewater, zwanen en o zo veel meer. Een opwekkende dag. Vraagt naar meer.

- 28 december 2017 - Marc

Ken brugge redelijk, maar de route toont je veel meer, top!

- 19 december 2017 - vansteene u

komen wekelijks in brugge eens hier eens daar maar met de route is top vonden de wandeling zeer goed omschreven mooie anekdotes zeer gezellige winkeltjes altijd tevreden naar huis,en met de kerstmarkt nu top doen deze route nog wel eens

- 19 december 2017 - Van Capellen Piet

proficiat ! prima ervaring en informatie! dankjewel!

- 19 december 2017 - ria

het was een mooie route, sfeer en gezelligheid was top. heel mooi!

- 13 december 2017 - Raevens

Mooi parcours, maar de kerstmarkt vond ik de moeite niet waard. Wij waren op maandag en dinsdag in Brugge en dan was het gezellig druk, mijn ouders waren in het weekend daar en dan was het koppen lopen.

- 5 december 2017 - Johan Meynckens

Brugge is en blijft altijd mooi. Eender welk moment van de dag.

- 9 januari 2017 - De Wachter Marc

dinsdag, 27/12/2016 Leuke dag geweest. Mooie wandeling langs pleintjes en straatjes. Kerstmarkt was minder. Veel drankkraampjes. Was wel zeer druk. je kon op de koppen lopen.

- 9 januari 2017 - Ingrid

We vonden het alledrie een superfijne wandeling,goed omschreven,goed begeleid, leuke anekdotes, langs alle bezienswaardigheden en leuke winkeltjes. Voor ieder wat wils. Ik ben heel erg benieuwd naar andere (ook buitenlandse?) wandelingen. Dan gaan we er zeker gretig gebruik van maken.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?