Ervaringen "Bordeaux, complete wandeling door het historische centrum"

168 ervaringen

- 31 juli 2022 - Marina

Nuttige info voor onderweg naar Bordeaux!

- 20 juli 2022 - Steph Vouche

Een prima gids we hebben hem als leidraad gebruikt voor onze rondreis en de informatie is correct en handig!

- 5 juli 2022 - Arno nelissen

uitstekende gids om Bordeaux te bezoeken

- 22 juni 2022 - Katrien

De wandeling ziet er erg afwisselend uit en met heel wat praktische tips . We zullen hem deze zomer zeker uitproberen tijdens onze vakantie in de streek.

- 27 februari 2022 - Johan Ureel

zeer gedegen info to the point Een verfrissende ervaring

- 5 november 2021 - oscar

als het goed gaat ga ik deze zomer naar bordeaux ik zal de gids meenemen en ik denk dat ik er veel zal aan hebben zoals altijd met jullie gidsen bedankt geert

- 19 oktober 2021 - christine lapage

BDX Hotel, gelegen niet ver van het station Gare Saint-Jean. Goede verbinding tram, trein, shuttle vlieghaven. Aangenaam en zeer behulpzaam personeel. Lekker ontbijt. Dank je wel voor de interessante uitleg over de wandeling in het historisch centrum. Leuke adresjes om te tafelen, Restaurant Loulou, Le Chien De Pavlov, El Nacional. Met de trein in een half uurtje naar Saint-Emilion, daarna nog een half uurtje heuvel opwaarts wandelen naar het wijndorpje.

- 24 juli 2021 - Brigitte De Baere

Zeer waardevolle wandelgids, met een mooi overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden.

- 3 juli 2021 - Jacquemyns Jan

Uitgestippelde wandeling lijkt mij zeer interessant. Zal zeker nuttig zijn tijdens ons verblijf in Bordeaux

- 29 maart 2021 - marleen van akendoven

De wandeling door Bordeaux omvat alle bijzondere bezienswaardigheden. Ze is nauwkeurig en geeft tips voor uitbreiding. Weeral een topper!!! Een zucht van verlichting voor wie een reis voorbereidt.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?