FB

Ervaringen "Bordeaux, de complete wandeling"

117 ervaringen

- 6 augustus 2018 - Dirk Thijs

deze wandeling wordt door zowat iedereen gevolgd, en is daardoor zeer druk

- 20 juli 2018 - Luc Demeulenaere

Zeer duidelijke en overzichtelijke wandeling waarbij je een goed beeld krijgt van de mooie architectuur in Bordeaux!

- 16 juli 2018 - Rik Gouwy

Net als alle andere wandelroutes prima handleiding voor een tripje door Bordeaux: eenvoudig verwoord, duidelijke omschrijvingen en route. In korte tijd heeft men een samenraapsel van het belangrijkste wat de stad te bieden heeft.

- 17 juni 2018 - Jacqueline

Perfecte wandeling in een prachtige stad. Handig hulpmiddel bij het samenstellen van onze groepsreizen in Zuid-West Frankrijk.

- 14 juni 2018 - jorissen monique

Nog even wachten, ik kan nog niet een mening geven qua bezoek aan Bordeaux, dat is pas in juli. Maar om de trip voor te bereiden was het een prima hulp. Nu nog toetsen aan de realiteit.

- 8 juni 2018 - Vierstraete Myriam

goeie korte stadsverkenning ! tevreden ...

- 16 mei 2018 - Willems Ann

leuke wandeling die effectief een dag in neemt wat zalig is met winkeltjes bezienswaardigheden en leuke terrasjes. Enkel wou ik graag meer uitleg en tips over dit alles.

- 12 mei 2018 - Ann Pannier

een schitterend uitgeschreven wandeling in een geweldige stad!

- 4 december 2017 - Geysels

Eindelijk een goed stadsplan die mij de mogelijkheid biedt om eindelijk deze stad oordeelkundig te bezoeken want stond reeds land op mijn te do lijst

- 20 november 2017 - ria tijskens

Bordeaux in een notendop! Wandeling laat op een aangename wijze de meeste bezienswaardigheden van de stad zien. Spijtig wel dat er geen vermelding gegeven is van 'le Cité du Vin'. Zelfs als het niet in het centrum van de stad gelegen is, is het een belangrijk gebouw in Bordeaux, dé hoofdstad van een wereldberoemde wijnregio. Antwoord redactie: u heeft gelijk! In een stad als Bordeaux hoort het nieuwe le Cité du Vin in de wandelroute te zitten. Is voorzien in een update van de stadswandelroute. Toch bedankt voor de tip.

Gratis stadswandeling Bordeaux downloaden

Download autoroute Gironde

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?