Ervaringen "Bonn: Stadswandeling met Beethoven langs historische gebouwen en parken"

134 ervaringen

- 27 mei 2023 - Glorieux Lieven

Mooie en gezellige winkelstad

- 7 mei 2023 - Helma Oostelbos

Fijne stadswandeling goed uitgelegd! een aanrader is het museum van August Macke.

- 9 februari 2023 - Felix Maginelle

Zeer bruikbare brochure - hierdoor kan ik mijn bezoek aan Bonn - begin mei - tot in de puntjes voorbereiden, waarvoor dank. Felix Maginelle

- 12 januari 2023 - Kris Vanhoecke

Praktische gids voor een stadswandeling

- 26 december 2022 - Joke warmerdam

Rondwandeling in Bon helaas voor de helft gemaak , we zijn naar het geboortehuis van Beethoven geweest en daar veel tijd aan besteed. Het huis zat in de route ! Dus Top.

- 19 december 2022 - Gerda

We verbleven 3 dagen in Bonn en hebben er een zalige, weliswaar frisse, tijd beleefd. De stadswandeling was in deze omstandigheden perfect, uiteraard om ons goed te informeren vooraf, maar zeker ook om ze helemaal uit te voeren. Dan was er nog een supergezellige, heel mooie en gevarieerde kerstmarkt, wat maakte dat we een onvergetelijk verblijf in deze mooie stad gehad hebben. Een aanrader, nu on de winter, maar wellicht ook in de andere jaargetijden. Wij gaan sowieso nog terug, want we hebben nog niet alle musea bezocht.

- 18 december 2022 - van soom

Heb alles nauw voorbereid dankzij de rondwandeling en de bijhorende informatie. Zeer nuttig en zeker gebruiken!

- 17 november 2022 - Marc D'haeseleer

Interessante wandeling waarbij je zeker het voornaamste gezien hebt. We hadden ook wat geluk, we waren er zonder het te vooraf te weten op een Verkaufsoffener und Foodfestival Bonn 2022. Een en al sfeer en geopende winkels op zondag namiddag.

- 25 oktober 2022 - Vicky Deckers

De route was ideaal om de stad te verkennen. Onderweg hebben wij een paar musea bezocht zodat we toch een hele dag bezig geweest zijn met de wandeling. Een aanrader!

- 9 oktober 2022 - Jackie De Beuckelaer

zeer goeie en praktische gids!

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Bonn downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?