FB

Ervaringen "Bonn: wandelroute langs musea en door parken"

85 ervaringen

- 14 augustus 2018 - Marianne Jonkergouw

Ik heb veel gemak gehad van de routekaart. De mooiste gebouwen gezien en een prachtige botanische tuin.

- 9 augustus 2018 - Annemie

Zoals alle stadswandelingen was ook deze weer uitstekend beschreven.

- 7 augustus 2018 - Kurt Braeckman

Een verrassende wandeling in een ondergewaardeerde stad. Wat een ontdekking! We hebben er van genoten.

- 10 juli 2018 - Myriam Van den Berghe

Schitterende wandeling met veel afwisseling van stad en groene oases. Met onze dank aan Reisroute, deden we een echte ontdekking, Bonn...een aanrader. Dank u wel!

- 8 juli 2018 - Ernie

Niet te drukke stad,proper en nette stad.mooi aanbod van winkels.niet heel duur om te eten en drinken.veel groen en stadsparken.

- 3 januari 2018 - De Naeyer Frits

Mooie wandeling met hulp van het duidelijk uitgestippeld plan van het traject en de beschrijving van de bezienswaardigheden.

- 11 december 2017 - Staf Terloo

hebben de route in de hand het uitgestippeld traject afgelopen. Is een wandelweg zonder franje en met de hoogtepunten netjes tegenkomend.De kerstmarkt sloeg ons een beetje tegen maar dat zal door het weer zijn fijne dag in Bonn gehad bedankt groetjes

- 5 november 2017 - Gudi Schuur

De route en plattegrond uitgeprint en meegenomen. Heeft ons erg geholpen om de leukste dingen van Bonn op een zeer eenvoudige manier te bekijken. Plattegrondje met route werkte erg goed. Zijn alleen begonnen bij het Beethovenhuis omdat hier de parkeergarage vlakbij was. Over de brug en eerste straat direct links. Heel gemakkelijk voor een dagje Bonn.

- 19 september 2017 - Yvonne van der Haar

Heel erg leuke en goed leesbare route. In een korte tijd zie je heel veel van Bonn. Wij waren er nettijdens het Beethoven festival. Misschien goed om die periode in de gaten te houden. Niet alle gebouwen zijn dan goed zichtbaar vanwege de festiviteiten en de tijdelijke feesttenten/podia die opgebouwd worden.

- 5 september 2017 - Hervé Desmet

wandeling gedaan met de Garmin en de uitgeprinte verklaring, prachtige stad weliswaar staan verschillende in de steigers door verbouwingswerken, maar ja dat moet ook gebeuren hé, zeker de moeite waard. opgepast met die ecozone met de wagen.

Gratis stadswandeling Bonn downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?