Ervaringen "Bonn: Stadswandeling met Beethoven langs historische gebouwen en parken"

116 ervaringen

- 11 mei 2022 - Heuts Rina

Een hele mooie reis met een goede uitleg in de stadswandeling. alles bij elkaar genomen een verrassende stad.

- 9 mei 2022 - Lianne Geertzen

We hebben genoten van de wandeling, daardoor hebben we de mooie plekjes van de stad gezien.

- 24 april 2022 - Leen

Leuke stad die je op een ideale manier kan ontdekken met deze stadswandeling. Beethoven is nooit ver weg. Het is zeker ook de moeite waard om de uitbreiding naar de botanische tuin te doen.

- 6 april 2022 - Custers ludo

Overzichtelijk , beknopt een toch voldoende om te gebruiken

- 18 maart 2022 - ann schaillee

zoals steeds leuke wandeling, leuke tip voor de snoepers onder ons is de snoepwinkel van Haribo in een zijstraatje (Am Neutor) van de keizerplaats, goedkope snoep, verschillende soorten die wij in Belgie niet kennen en bv ook zijn de beertjes in zakken per kleur te krijgen.

- 14 februari 2022 - Christine de brabandere

De reisroute was een prima gids met mooi uitgestipelde wandelingen en nuttige en eerlijke info over de bezienswaardigheden de oude stad is een heerlijke mix van stijlen , een wandeling langs de Rijn een must , we logeerden in het centrum van de stad zodat we alles te voet konden doen dank voor jullie info

- 6 februari 2022 - Renata Rouweler

heel duidelijk, snelle reactie/ Ik ben goed geholpen

- 9 september 2021 - leona matthessen

mooie wandeling steeds duidelijke wandelroute

- 7 september 2021 - Ann Tasseron

Stadswandeling Bonn september 2021. Wij hebben er lang over gedaan daar we helemaal verkeerd gelopen waren naar het station! Onze fout, maar goed eenmaal de weg gevonden ging het goed was wel weer even wennen hoe je de kaart en straten moest lezen, navigatie gewend hihi. In september staan er velen gebouwen in de steigers dat was jammer! Maar de route is mooi! De stad is niet zo groot dus alles op goeie loopafstand. Tip botanische tuin heerlijk in de tuin flaneren. Wij hadden super weer dus ook dat heeft er zeker toe bijgedragen aan een heerlijk weekend Bonn. Ben je hier een lang weekend is zeker ook köningswinter aan te raden. Lieflijk dorpje met kasteel, een ruïne, tandradbaan, reptielen huis en sealife. Kijk uit bij de trein overgangen, als de hekken sluiten kan het zeker 5 minuten duren voordat de trein komt, dus niet gaan stunten!

- 10 augustus 2020 - Geert Debruyne

Super wandeling om de mooie stad goed aan te voelen.

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Bonn downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?