FB

Ervaringen "Turnhout stadswandeling"

189 ervaringen

- 19 februari 2019 - Anne Marie

Super interessant en heel aangenaam . Dankzij deze wandelingen leer je een stad kennen !

- 9 februari 2019 - lambij

helder, duidelijk en aan te passen naar behoefte

- 3 februari 2019 - Martine Meurs

Wij hebben deelgenomen aan Turnhout by night. Aan de hand van de stadswandeling van reisroutes zijn we om 14 u begonnen aan de stadswandeling omdat we 2 musea hadden uitgekozen om te bezoeken : het Nationaal Museum van de speelkaart en het Meduceum. Beiden zijn een echte aanrader. Om 17 u zijn we begonnen aan de lange wandeling door het bosgebied, uitgestippeld door Pasar. We hebben de wandeling beëindigd in het begijnhof. Een zeer mooie afsluiting van onze dag : prachtige lichtprojectie op de gevel van het begijnhofkerk. In de kerk hebben we kunnen genieten van een buitengewoon prachtig koor. Een aangenamer rustplaats hadden we niet kunnen vinden.

- 30 januari 2019 - Christel Roox

Het was een supermooie , goedaangegeven wandeling . Er was zoveel te zien dat we zeker nog eens teruggaan . We hadden te weinig tijd uitgetrokken voor de kazerne . Dank u .

- 30 januari 2019 - j.booij

Wij vonden Turnhout geen mooie stad.Het Kasteel en het kaarten museum vonden we goed. We zijn niet van plan er nog ooit naar toe te gaan. Ik heb een foto kunnen maken van de molen die ik verzamel ,.als er een goeie molen route in het bestand zit zal ik daar zeker gebruik van maken. GROET UIT NEDERLAND J.BOOIJ

- 28 januari 2019 - rudi martens

fantastisch goede kaart ,geen enkel probleem ,route goed aangegeven ,alsmede de bijgevoegde uitleg ,erg genoten van deze tocht

- 24 januari 2019 - frederikbuscher

Zeer goede stadswandeling, duidelijk en goede informatie over gebouwen

- 22 januari 2019 - Jeannine Koyen

We hebben genoten van de mooie wandeling en hartverwarmende concertjes. proficiat aan de organisatoren.

- 21 januari 2019 - Anne Marie Huys

Ik heb de wandeling nog niet gedaan, al wel gelezen, jullie wandelingen zijn altijd heel goed uitgelegd.

- 20 januari 2019 - Christa Baert

Ziet er heel interesant uit. Daar ik in Duitsland woon zal het nog een paar weken duren vooraleer ik Turnhout kan bezoeken maar de stadswandeling staat als eerste op de lijst. Laatste zomer heb ik met uw stadswandeling Leuven bezocht en vele interesante plaatsjes ontdekt. Kan men echt aanbevelen. hartelijk bedankt.

Gratis stadswandeling Turnhout downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?