FB

Ervaringen "Turnhout stadswandeling"

158 ervaringen

- 16 augustus 2018 - De Schuyter Caroline

Dank voor de mooie brochure. Mooie, sfeervolle stad. Bezoek aan begijnhof museum en kaarten museum gedaan en een aanrader.

- 12 augustus 2018 - ANN ROUKAERTS

Wij zijn een grote fan van website 'reisroutes.be', ook nu weer.... op zondagnamiddag is de toeristische dienst gesloten van Turnhout . En dan sta je daar 'wat nu'? Heel simpel inloggen op 'reisroutes' en checken of zij misschien een stadswandeling hebben van Turnhout . En kijk dank zij deze mooie stadswandeling hebben wij kunnen genieten van een mooie zondagnamiddag.

- 30 juli 2018 - Deiteren

Bedankt om het doorsturen van de stadswandeling. Het is een heel duidelijk plan en beschrijving.

- 29 juli 2018 - petra marcus

Wij vinden Turnhout voor een middelgrote stad verrassend levendig. De stadswandeling was leuk, je ziet alle hoogtepunten. Wij vonden het Begijnhof en het kaartenmuseum erg mooi. Wij gingen erheen omdat mijn man de internationale dansavond (Zonne) wilde meemaken. We waren verrast hoeveel we verder dat weekend konden doen. Wij komen graag een keer terug!

- 15 juli 2018 - van der welk josée

stadswandeling was goed, spijtig dat de kerk begijnhof niet open was

- 12 juni 2018 - Anke De Vrij

heel nuttig! fijn om te doen!

- 4 juni 2018 - De Baecke Eric

aangename wandeling, die in een halve dag alle bezienswaardigheden van Turnhout toont; een dagje kan ook, dan met een bezoekje aan de musea. De gratis parking in de Boomgaardenstraat is ideaal!

- 28 mei 2018 - Albin Wegge

De reisgids heeft ons goed geholpen met het plannen van uitstappen va n ons weekend Neven en nichten in september. Dank U wel !

- 23 mei 2018 - nele

Prima stadswandeling! We vertrokken aan het station, maar konden makkelijk inpikken. De uitleg bij de bezienswaardigheden was beknopt en degelijk. Er was zeker ook voldoende variatie. Bijkomende tip: als je meer fan bent van natuur dan van musea, neem de bus naar Baarle Hertog en stap af aan de Englandhoeve. Je kan daar een korte of langere wandeling (lus) maken door uniek en Europees beschermd natuurgebied. Turnhout is - zeker met deze gids - een aanrader!

- 21 mei 2018 - vanparijs

zeer nuttige wandeling

Gratis stadswandeling Turnhout downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?