FB

Ervaringen "Turnhout stadswandeling"

150 ervaringen

- 23 mei 2018 - nele

Prima stadswandeling! We vertrokken aan het station, maar konden makkelijk inpikken. De uitleg bij de bezienswaardigheden was beknopt en degelijk. Er was zeker ook voldoende variatie. Bijkomende tip: als je meer fan bent van natuur dan van musea, neem de bus naar Baarle Hertog en stap af aan de Englandhoeve. Je kan daar een korte of langere wandeling (lus) maken door uniek en Europees beschermd natuurgebied. Turnhout is - zeker met deze gids - een aanrader!

- 21 mei 2018 - vanparijs

zeer nuttige wandeling

- 14 mei 2018 - Anke De Vrij

was zeer duidelijk en heeft ons Turnhout beter leren kennen!

- 13 mei 2018 - Scheerlinck Marleen

Heel toffe stadswandeling en je hebt alle bezienswaardigheden van Turnhout gezien. Leuke terrasjes, aangename stad. Een aanrader.

- 13 april 2018 - Michel

Verrassend begijnhof, mooi kasteel. Niet verwacht, koffie gedronken en hapje gegeten bij de Barzoen.(aanrader)

- 5 april 2018 - F.L. Wijnen

Leuke Wandeling veel verrassende en interessante elementen. Alleen zijn sommige straat naamborjes niet of moeilijk te vinden.

- 29 maart 2018 - miranda

Leuke wandeling Warin je in korte tijd alle leuke dingen van Turnhout kunt zien.

- 16 februari 2018 - Angelique

Wij vonden de route zeer leuk en verrassend. Het begijnenhof had ik nog nooit gezien. De dag gecombineerd met een bioscoop bezoek. Top dag gehad

- 5 februari 2018 - Jef

Evenwichtige en boeiende wandeling met voldoende aandacht voor elementen waar je anders aan voorbij zou wandelen. Deze reeks verdient navolging. Ik was nog nooit teleurgesteld in de "reisroute-wandelingen"

- 12 januari 2018 - Wim Van Osselaer

Interessante wandeling langs enkele mooie plekken. Ideaal om het centrum van Turnhout te verkennen. Enige bedenking: soms ontbraken er blijkbaar wel straatnaambordjes?!

Gratis stadswandeling Turnhout downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?