FB

Ervaringen "Sauerland autoroute"

55 ervaringen

- 19 juni 2018 - mady en ivo

Wij zijn er nog niet geweest maar denken er wel over om deze route dit of volgend jaar te doen . De reisroute ziet er in elk geval heel duidelijk en overzichtelijk uit .

- 18 februari 2018 - MON

We gaan het gewoon uitproberen.Ziet er prachtig uit!

- 17 februari 2018 - Bert henderik

De gids vond ik te weinig informatie hebben over wat er te doen is in de zomer

- 14 november 2017 - Jean Vanbaelen

Zeer mooie streek, zeer handige gids. Ons verblijf krijgt zeer zeker een vervolg.

- 14 november 2017 - Pauwels

Geweldig mooie streek. De gids heel goed gebruikt. Is een prima hulpmiddel. Voor herhaling vatbaar.

- 31 augustus 2017 - mimi

mooie streek, zeker nog eens terug - te weinig tijd om alles te zien. Goed weer en gids goed gebruikt. Möhnesee rondgefietst = prachtig. Goed gekozen parking met mooie "kunst-tuin en gezellig terras. Genoten van mooie natuur.

- 30 juli 2017 - Wilfried Claerhout

Heel leuke gids. Zeer goed bruikbaar. Heb er van genoten!

- 23 juli 2017 - Hans Freiboth

Ik heb de route voor een zeer klein deel gebruikt. De route was prima, maar het weer was ontzettend en nog ontzettend slecht. Vergezichten waren niet te zien. Ik wil wel meerdere keren van deze route gebruik gaan maken.

- 11 juni 2017 - Hetty

Een geweldig mooie route die ik 2e Pinksterdag gereden heb. Een paar dagen daarna heb ik de Attahöle bezocht wat zeer zeker de moeite waard is en heb ik een rondvaart over de Biggesee gemaakt. Zeker een aanrader en dit is prima op 1 dag te doen. Ik verbleef in hotel in Atlastenberg (het hoogste dorpje van Sauerland). Je komt er met de Sauerland route langs. Het hotel ligt aan de skipistes. In dit seizoen is het een fantastische start van prachtig en goed uitgezette wandelroutes.

- 31 mei 2017 - Dirk

31/05/17 Met de camper verleden woensdag vertrokken naar Soest. De GPS zorgde voor een reisweg zonder files. Soest heeft een mooie camperplaats op wandelafstand van het centrum. Mooi en grotendeels autovrije binnenstad. 's Anderdaags naar de Möhnesee en met de fiets rond het meer gereden (+/- 35 km). Veel volk (door de vele zon) maar toch vind je er gemakkelijk stille plaatsjes langs het meer. Dan rondrit gemaakt in het Arnberger Wald met stop in Warstein (bezoek brouwerij) en terug naar de Möhnesee om te genieten van het frisse water. Daarna naar het zuiden, naar de Attahöhle. Duur voor weinig bezienswaardig. Daarna via Schmallenberg (weinig te zien) en de Kahler Asten (mooie wandelwegen) naar Winterberg. Camperplaats op 5 km van het centrum mat gratis shuttledienst of gratis openbaarvervoer naar het centrum. Maandag terug thuis. Een mooie rondrit (bedankt reisroutes.be) van 4 dagen - 3 dagen wat kort misschien - met prachtig weer. Dirk

Landhotel Cramer*** in Warstein inclusief half pension

Sauerland 3 of 4 dagen hotel*** half pension

Landhotel Cramer *** ligt in het idyllisch dorpje Hirschberg dat hoort bij Warstein. De keuken geniet er een uitstekende reputatie. Verblijf inclusief half pension. Vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de brouwerij Warsteiner.

va.129
Boek nu

Gratis rondreis Sauerland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?