Ervaringen "Rondreis Romantische Rijn: 3 dagen van Köln tot Rüdesheim + 6 routes"

61 ervaringen

- 10 november 2023 - Marc Roelands

Het is voornamelijk een gids voor wandelaars in de natuur. Voor wie geïnteresseerd is in cultuur (mooie dorpjes) is de gids wat mager. Ook de opbouw van het document kan beter, bijvoorbeeld een kaart die een overzicht geeft van de reisroute (auto) ontbreekt nogal eens. Misschien het document eens opnieuw vormgeven met de aanwezige inhoud; later kan de inhoud gewijzigd worden.

- 16 september 2023 - Willy50

Wij hebben geweldig genoten van de tocht langs de Rijn. Vooral in Rudesheim hebben we een geweldige dagtocht gemaakt. Met de cabinelift naar boven. Wandeling van een uur door het Niederwald. Met stoeltjeslift naar Assmannshausen. Met de boot oversteken naar kasteel Rheinstein. Na kasteelbezoek met de boot over de Rijn terug naar Rudesheim. Ook de wandelroute daar was mooi, vooral de Drosselgasse is een bezoekje waard. Dank zij deze gids hebben we een fantastische vakantie gehad.

- 27 juni 2023 - desimpelaere Ignace

Het was zeker de moeite waard

- 29 april 2023 - Ludo Van de Eynde

Deze week een deel van de voorgestelde route gevolgd en zeer mooie dingen gezien en bezocht. De gids bevat prachtige tips.

- 14 november 2022 - marja reuver

In een goedkoop maar prima hotelletje met lekker eten en volle glazen een hele leuke tijd gehad!

- 15 oktober 2022 - Ronald V

Ziet er weer mooi verzorgd uit en vol met mooie en interessante plaatsen om heen te reizen.

- 7 juli 2022 - Betty

Zeer uitgebreide en correcte gids. De stadsplannetjes zijn zeer handig in het gebruik.

- 6 juli 2022 - Jean Wattenberge

Prima / goed en duidelijk bruikbaar / dank

- 26 juni 2022 - Geert van Tilburg

Met behulp van de overzichtelijke en helder geschreven gids Rondreis Romantische Rijn onze vakantie gepland. We hebben een aantal hotelletjes geboekt op plaatsen die zo mooi beschreven staan. De hele gids hebben we uitgeprint en nemen we mee als leidraad voor onze bezoeken aan al die prachtige steden en schitterende bezienswaardigheden. Nu al heel veel zin in deze vakantie, dus alvast een bedankje aan de auteurs. 👍

- 31 mei 2022 - Karel Vangenechten

Prachtige trip en indrukwekkend om de rivier vanuit de kabellift te zien

Alle promoties langs de Rijn van 3 tot 5 dagen

Alle promoties langs de Rijn van 3 tot 5 dagen

Meer dan 10 promoties, van een weekendje weg inclusief ontbijtbuffet tot een 5-daags arrangement in vol pension en veel extra's. Een ruime keuze aan hotels tussen Köln en Rüdesheim.

Groepsreis 4-daagse Rijn wandelvakantie

Groepsreis 4-daagse Rijn wandelvakantie

Begeleide wandeltochten (2 per dag, totaal: 6) tussen 3 en 10 km in de natuurgebieden langs de Rijn, tussen Bonn en Königswinter. Verblijf in 4* hotel in half pension. Reisdatum: 4 augustus 2024.

Gratis rondreis Rijn downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?