FB

Ervaringen "Le Havre tot Dieppe, autoroute langs de kust"

14 ervaringen

- 18 maart 2019 - Diana Teuben

Handige reisgids, ik zal er straks graag gebruik van maken.

- 16 maart 2019 - Decruw Franky

Is als voorbereiding voor tijdens de zomervakantie, staan veel interessante tips in

- 3 december 2018 - Lode

We vertrekken pas in de lente van volgend jaar, en bereiden ons uitstapje nu al voor.maar.... eens te meer zal deze reisgids ons op een fantastische manier door de streek loodsen. Zeer interessant en een goede hulp.

- 11 juni 2018 - Sjaak

We hebben deze route in een dag gereden van Le Havre tot Veules-les-Roses. Het laatste stuk tot Dieppe werd iets te laat voor ons. Le Havre hebben we niet bezocht, omdat we voor deze route een dag hadden uitgetrokken. Prima beschrijving waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

- 28 mei 2018 - Christine M

Wij verbleven in een hotel in Saint Valéry-en-Caux , wij hebben niet de volledige route gedaan. En van daaruit hebben wij de nodige uitstappen gedaan, met de informatie van jullie rondrit. En zoals altijd zijn deze gegevens in orde.

- 12 april 2018 - Ritti

We hebben de route gedaan vanaf Le Havre. Prachtige route met fantastische bezienswaardigheden. We hebben ook genoten van de prachtige en imposante krijtrotsen.Is zeker voor herhaling vatbaar!!

- 11 september 2017 - Rudy

We hebben de afgelopen week deze mooie autoroute gedaan. Het was een prachtige route met fantastische bezienswaardigheden onderweg, met vooral de mooie krijtrotsen in de verscheidene dorpen. Zeker de moeite waard om het te doen!!! .....groetjes

- 30 augustus 2017 - Michel

We hebben heel dankbaar gebruik kunnen maken van deze info. Le Havre was echt een revelatie! De route van Etretat naar Dieppe is jammer genoeg (letterlijk) in het water gevallen.

- 28 juli 2017 - Darline De Clercq

Wij hebben de route van Etretat tot Dieppe gedaan. Mooie route langs de kust. Yport heeft ook een heel lekker restaurantje dicht bij de kust: La Falaise In Varengueville-sur-mer heb je heel mooie tuinen: Le Bois des Moutiers en een kerkje met prachtig uitzicht over de zee.

- 26 februari 2017 - Odette Van Hamme

Bezig aan voorbereiding ,wij gaan begin augustus. Kijken nu al uit naar deze week ,5 jaar gaan wij met jullie brochure op stap . Leuk en zeer leerrijk wow ,hou ook rekening met de ervaring van andere mensen wat ons altijd bevalt .....doei.

Normandië rondreis 8 dagen: Côte d'Albâtre tot Côte Fleurie

Normandië rondreis 8 dagen: Côte d'Albâtre tot Côte Fleurie

Je vakantie begint in de bekende badplaats Saint-Valéry-en-Caux (4 nachten in hotel 3*). Vervolgens reis je door naar Hostellerie du Vallon in Trouville, tussen Honfleur en Caen. Verblijf incl. ontbijtbuffet.

Gratis rondreis Le Havre-Dieppe downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?