FB

Ervaringen "Het land van Arras - autoroute"

75 ervaringen

- 2 augustus 2018 - Odette Van Hamme

Echt een Frans gevoel hadden wij een goed document en verrassend was fijn , dank daarvoor....

- 1 augustus 2018 - De Bus Marie

De autoroute is zeer goed samengesteld, ik kijk er naar uit naar deze driedaagse;

- 24 juli 2018 - Yvonne en Freek

We hebben de reis in drie dagen gedaan tijdens de droge zomermaanden van 2018. Van de vele goeie tips de meeste gedaan. De rondleiders in de mijnen en de Carriere Wellington deden hun uiterste best ons in het Engels uitleg te geven. Naast de audio in het Nederlands. Heel vriendelijk. De stadswandeling was interessant, hoewel Arras buiten het centrum wel wat opknapbeurten nodig heeft. Onze standplaats was camping La Paille Haute in Boiry-Notre-Dame, vanwaar een prachtige fietsroute van 15 km ons langs de Scarpe naar Arras voerde. Drie geweldige dagen. Bedankt!

- 13 september 2017 - Herwig Verhelst

Arras heeft mij aanganaam verrast, mooie gebouwen in Vlaamse stijl. Ook Sint Omer is zeer goed meegevallen. Kortom is deze route een aanrader.

- 6 juni 2016 - Ben Termeer

Mooie plaats heb hem uitgeprint en klaar liggen voor de vakantie

- 13 mei 2016 - Sofie

Arras, een gezellige leuke stad, met een toffe sfeer (wandeling gedaan op een vrijdagavond), La Carrière Wellington, Notre Dame de Lorette, Vimy, La maison blanche (indrukwekkend door de eenvoud, een groot verschil met de Britse kerkhoven) en Kassel : allen aanraders. De Stadswandeling St Omer vonden wij minder dan Arras en La Coupole is wel interessant maar heel veel, je moet er echt een halve dag voor uittrekken, wel een beetje teleurgesteld omdat we de voorziene lanceerbasis van de V2-raketten niet gezien hebben, de audiogids werkte ook niet zo goed.

- 16 december 2015 - Kris Mertens

We vonden het een aangename, gevarieerde stadswandeling (zoals we dat met Reisroutes.be gewoon zijn). Arras in kerstsfeer is erg stemmig. De herdenkingsplaatsten van de Groote Oorlog zijn ook hier intriest maar wel mooi. De autoroute door het land van Arras houden we voor de lente. Volgens de commentaren hier, zal ook dat de moeite zijn ...

- 21 oktober 2015 - lucienne

Vertrekkend van Arras(stadswandeling was prima uitgelegd)hebben we genoten van de rondrit en veel mooie, indrukwekkende plaatsen bezocht. we hebben ook de Herdenkingsroute gevolgd in de streek. Vimy, Notre-Dame- De- Lorette, Newfoundsland-gedenkplaats: om stil van te worden! Dank voor uw interessante site!

- 16 september 2015 - Marc Vidts

Indrukwekkend zijn de herdenkingsplaatsen. Het monument in Vimy is prachtig en imposant. Het nieuwe museum Lens 14 -18 is zeker de moeite waard met zeer goede uitleg. Vergeet ook niet het Duits Kerkhof "La Maison Blanche" te bezoeken. De wandeling in Arras was ook de moeite met als aanrader buiten de wandeling "La Carrière Wellington". We hebben genoten.

- 30 juni 2015 - Janssens Marc

Maandag 22 juni : Route langs de 'cimetières' van WO1 in de gietende regen. Joelende kinderen op schooluitstap tussen de zwijgende graven. Tienduizenden namen onder een grauwe hemel. Bedankt reisroutes voor deze indrukwekkende herinnering aan honderd jaar terug in de tijd!

Arras 3 dagen in hotel *** inclusief ontbijtbuffet

Arras 3 dagen in hotel *** inclusief ontbijtbuffet

Hotel de l'Univers *** in Arras is gehuisvest in een vroeger jezuïtenklooster. Het restaurant heeft een uitstekende naam (half pension mogelijk). Ontbijtbuffet steeds inbegrepen.

Gratis rondreis Land van Arras downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?