FB

Ervaringen "Het land van Arras - autoroute rond het Louvre-Lens"

109 ervaringen

- 3 juli 2019 - Wilfried De Moor

Erg interessante route. Het beste van de streek. Alles vlot bereikbaar met de wagen.

- 3 juli 2019 - Ronny Van Hoecke

Bij ons was het vooral de bedoeling om Lens en de onmiddellijke omgeving te verkennen. De brochure gaf inderdaad voldoende tips om twee dagen te vullen. Bedankt!

- 19 maart 2019 - Marc Verkeyn

Bijzonder nuttig en interessant voor een prachtige en boeiende streek, te weinig bekend en oh toch zo dichtbij! Zeker te herdoen!

- 21 februari 2019 - Karel Bossuyt

+ keuze van het parcours + uitgebreide interessante informatie + kaarten en stadsplannen, behalve die op Pagina 3 - kaart op pagina 3: reisweg niet aangeduid algemene beoordeling: 9/10

- 21 februari 2019 - Hans Holtman

mooie trip

- 20 februari 2019 - Michelline Loones

zoals altijd een prima gids met vele tips

- 20 februari 2019 - E. van der Es

Beetje vroeg voor het sturen van een mening, hebben nog niet de tijd gehad om de route te rijden, maar gezen wij in zeeuws vlaanderen wonen zijn wij dat zeker eens van plan!

- 19 februari 2019 - frans schoutteten

ik vond de gids goed opgesteld heb er ondertussen als eens gebruik ven gemaakt eenmaal de lente daar volledig is dank dat ik dat mocht downloaden groeten uit Moorsele Frans

- 19 februari 2019 - Marc Van den Bonne

Deze autoroute gedownload en na een intensieve studie van de route ga ik ze ook maken. Zeer duidelijk en handig, meer moet dat echt niet zijn.

- 19 februari 2019 - Lucrece RAMAUT

weer een brochure vol leuke voorstellen en ideeën. We zitten al vol ongeduld om te kunnen vertrekken.

Gratis rondreis Land van Arras downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?