FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Route door La Petite Suisse in G.H. Luxemburg + kaart"

48 ervaringen

- 12 november 2018 - G Schot

Wij hebben de stadswandeling luxemburg-stad gedaan en dat was een mooie wandeling en voor iedereen te doen. Dank hiervoor.

- 26 augustus 2018 - G Peters

Ik vond de beschrijvingen zeer informatief, maar heb niet alles gebruikt. We hebben de prachtige E1 wandeling door het Mullerthal vanuit Echternacht gemaakt en de rondwandeling door Luxemburg-stad. Deze laatste is prima maar het kaartje was onduidelijk. De straten zijn nauwelijks te lezen. Een tweede kaartje van het centrum in detail zou mooi zijn.

- 15 mei 2018 - paul Gernay

De route is prachtig en heel duidelijk. Bij aankomst in Echternach kan je parkeren op de stadsparking naast de brug over de Sure. Van hieruit maak je nog een wandeling langs de Sure tot aan het station en je keert terug via de Rue de la Gare tot aan de Denzelt in het centrum. Bij het plein is ook de kerk gelegen waar de H. Willibrodus ligt begraven. Achter de kerk vind je een park waardoor je kunt wandelen tot je terug aan de brug bent en de parking ziet.

- 10 januari 2018 - cornelis tony

In december een 2-tal dagen in Clerveaux om een autorit met old timers voor te bereiden die doorgaat in april. Deze kaart heeft ons enorm geholpen om de mooiste wegen te zoeken. Zeker een aanrader voor wie de streek helemaal niet kent . Gewoon prachtige omgeving.

- 2 november 2017 - Jack Biskop

In oktober zaten we een weekje aan de Moezel in Duitsland en hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om weer eens door het prachtige Luxemburg heen te rijden. Een geweldige route die je langs verschillende hoogtepunten brengt, zoals het Müllerthal, Preekstoel en Perekop. In Beaufort nog langs het kasteel gereden en een stukje gewandeld richting Haller. Gelukkig was het lekker weer en konden we nog fijn op een terrasje zitten in Echternach. Super route!

- 28 augustus 2017 - Arno van Asten

we hebben begin augustus de route gereden vanaf ons hotel in Luxemburg stad en het was een mooie route. prima beschreven. In Larochette zijn we met de auto naar het kasteel gereden. Was erg rustig overal op de route. vervolgens naar Diekirch, Grevenmacher, Remich, Schengen, Monfort les Bains en terug naar Luxemburg stad. zeer aan te bevelen.

- 19 augustus 2017 - Nicole

Prachtige autorit doorheen Gr Hertogdom Lux. Echte aanrader

- 11 maart 2017 - Luc Vermeiren

Prachtige streek. Goede beschrijving. Omwille van fysiek ongemak hebben wij voor "ge-auto-wandeld" maar toch enorm genoten van de uitgestippelde route.

- 26 februari 2017 - Erik

Prachtige streek. Zeer goed omschreven in Reisroutes.be

- 5 september 2016 - Jacqueline

Prachtige route door schitterende natuur. Mooie wandeling in de koelte van de bomen en de beekjes. Duidelijk omschreven. Echt een heerlijke ochtend.

Alle promoties in het GH Luxemburg 2 tot 4 dagen

Alle promoties in het GH Luxemburg 2 tot 4 dagen

Onze promoties in het Groothertogdom Luxemburg zijn gebaseerd op genieten. Toppromo is een 4-daagse in Clervaux. Ook nog een 3-daags gastronomisch verblijf of een 3-daagse in Luxemburg-stad.

va.119
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?