FB

Ervaringen "Bloesemroute 2019 Haspengouw, ontdek de bloesemstreek Limburg"

256 ervaringen

- 22 november 2018 - Karina kaesen

Deze is dik in orde en afgewerkt.

- 28 oktober 2018 - Jan Rymenams

Erg goeie brochure die een mooi beeld geeft van wat je in Haspengouw kan verwachten. Heb ik eigenlijk nodig vor volgend jaar, maar geeft me nu al een goed beeld om te kunnen plannen.

- 26 oktober 2018 - Eugène Piette

Enkele jaren geleden liep ik deze route. Jullie beschrijving klopt nauwgezet. Omdat dit pad niet overal gemarkeerd was diende je toen de plattegrond aandachtig ter hand te houden. Ik downloadde dit pad omdat ik eind dit jaar mijn jaarlijkse wandeltocht met de D&A-stappers dien te organiseren. Alhoewel jullie wandeling een lentetocht is, wil ik deze in december lopen. Mogelijk krijg je dan andere sfeerbeelden.

- 4 oktober 2018 - Rene Vercauteren

Ik had interesse in de Bloesemroute 2018 Haspengouw omdat ik dacht er een aantal fietsroutes in aan te treffen. Na het downloaden zag ik dat het hoofdzakelijk wandelroutes zijn. ANTWOORD redactie: er zijn 2 fietsroutes in opgenomen. Door de vele (zware) hellingen in de bloesemstreek is dit het maximum dat we kunnen publiceren om het interessant en doenbaar te maken.

- 25 augustus 2018 - ingrid

Heel goede routes, duidelijk uitgestippeld en aangegeven, heerlijk om te fietsen in de bloesemstreek! Een echte aanrader.

- 22 juni 2018 - Erik

Ziet er prachtig uit.

- 29 mei 2018 - Ilse Janssen

Ook al hebben we er nog geen gebruik van gemaakt, toch ben ik laaiend enthousiast hoeveel informatie hier in staat. Samen met een bevriend koppel willen we al deze plekjes leren kennen, we kijken er enorm naar uit... ;-)

- 25 mei 2018 - Mari pepels

Prima gids met duidelijke informatie zonder opdringerig te worden

- 19 mei 2018 - aertsen maria

prachtige brochure we hebben er een prachtige fietsroute gedaan zeker voor volgend jaar nog eens over te doen.

- 16 mei 2018 - Hilde

Ik heb de buurt verkend om in augustus op weekend te gaan . Het was een aangename verkenning heb jullie informatie gebruikt. Dank je

Gratis rondreis Haspengouw downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?