FB

Deze pdf-gids bevat alle 9 routes in het Hageland

Ervaringen "Weekendje weg Hageland? 9 routes: wandelen, fietsen + autoroute"

27 ervaringen

- 5 mei 2019 - arlette

Met het zonnige Paasweekend St. Truiden bewandeld, Borgloon en Heers. Prachtige streek. De bloesems nog in bloei. Ga er zeker nog wandelen.

- 1 mei 2019 - Gorrens Sonja

We hebben de korte autoroute gedaan (vertrek in Sint-Truiden) en dat voor op een dag te doen is niet te doen ook omdat we pas kort na de middag vertrokken in Sint-Truiden. We hebben de helft maar gedaan omdat we terug naar huis moesten maar het is een goede reden om terug te komen, we zijn zelfs van plan om een paar dagen te komen om al de routes te doen, de reden omdat we de autoroutes doen is omdat mijn moeder slecht te been is maar we willen ook genieten van al de leuke uitzichten daarom stoppen we op tijd om te genieten. Het was een heel nuttig gids die ik kon downloaden.

- 26 februari 2019 - Kahil

Zeer degelijk....we deden de volledige tour..nieuw mooi stukje Vlaanderen ontdekt ...echt een aanrader....hartelijk dank...

- 20 oktober 2018 - luc vandyck

Deze route's zijn super uitgestippeld ! We hebben er ondertussen twee gedaan. Gezellig de baan op met onze oude Citroën 2cv. Lekker onder ons! meer moet dat absoluut niet zijn! Toppie!!

- 4 september 2018 - Paula Van den Bosch

Wij hebben de HAGELAND ROUTE gedaan van WERCHTER tot ZOUTLEEUW. Volgende maal de rest. Spijtig dat geboortehuis van Eddy Merkx niet vermeld staat, we hebben het wel gevonden met medewerking van de politie.

- 15 augustus 2018 - Linda Mineur

wij doen zeer regelmatig een ritje of wandeling via 'reisroutes'. fantastische website. Dank jullie wel om ons elke zondag een beetje een vakantiegevoel te geven.

- 13 augustus 2018 - Jef Rasschaert

Geweldig! De stadswandelingen brengen je steeds langs de mooiste plekjes. Beslist een aanrader!

- 23 juli 2018 - beekwee ronny

Intressant er staan mooie routes in.Goed bruikbaar om eens een route te testen.

- 8 juli 2018 - Nicole Vissers

Topper, ben echt blij dat ik Geert van Reisroutes ontdekt heb. Niet alleen de gids van het Hageland, maar ook de gratis gids van het Scheldeland zijn super. Duidelijk, verrassend en origineel. Echte aanraders.

- 8 juli 2018 - Bottu

Ik moet de trip nog maken. Maar ik heb het al grondig bekeken en het ziet er enorm goed uit!

Gratis rondreis Hageland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?