Complete reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Champagnestreek: 3-daagse autoroute, van Marne tot Reims"

150 ervaringen

- 3 november 2023 - Claudia Cammaert

Zeer duidelijk en correct omschreven info. Ook gedetailleerd. Door de reisgids te kopen hadden we echt geen andere sites, boeken,...meer nodig. Ook al andere reisgidsen aangekocht (o.a. Wales, Corsica,...). Altijd top. Proficiat.

- 12 oktober 2023 - Cortens Christine

een boeiende route, soms ook afgeweken van het plan omdat er overal langs de weg pijltjes staan met Champagneroute. Indien je wilt Champagne proeven of je wilt logeren moet je tegenwoordig reserveren. Ook om te eten is reserveren de boodschap.

- 7 maart 2022 - plancke gery

Reisgids is zeer interessant

- 31 oktober 2021 - Rob Hensen

Handig deze gids, nu kun je vtv een goede planning maken en sla je geen bijzonderheden over.

- 26 september 2021 - Carlos Baeckelandt

Prima routes om de streek uitvoerig en aangenaam te ontdekken

- 26 september 2021 - Van Wichelen Luc

Heel goede guide

- 21 september 2021 - Rudy De Clercq

Ik mag zeggen dat ik al redelijk goed de Champagnestreek ken, maar toch vond ik nog enkele nieuwe bezienswaardigheden en tips om een geslaagde trip te maken. Heb bij reisroutes.be al verschillende leuke ontdekkingen gedaan !! Topsite !!

- 21 september 2021 - francine De Brabanter

De reisgids geeft een duidelijk beeld van al het moois dat te zien is in die treek en al het lekkers waarvan kan geproefd worden en dan heb ik het voornamelijk over de godendrank die ze op deze specifieke bodem telen, de CHAMPAGNE ! waar wij ons zonder rem aan te goed hebben gedaan. Eén tip : volg een degustatie ten huize Yvelines PRAT en u zult versteld staan van het harde labeur die deze mensen aan boord leggen. Wij gaan zeker terug, prachtige streek en vriendelijke mensen. Een aanrader !!!

- 14 september 2021 - Hilde Desmet

We hebben niet alleen genoten van de lekkere champagne maar ook van het prachtig glooiend landschap. We zouden geen arrangement meer nemen, alleen logis. Er zijn tussen Vertus en Epernay genoeg lekkere bistro's gemakkelijk online te vinden en Belgen zijn er graag geziene gasten. De charmante dorpjes, Epernay, Reims en Châlons-en-champagne bieden voor elk wat wils ook met kinderen. Een stukje vrijheid die we zo gemist hadden.

- 25 augustus 2021 - Els

Zeer praktische en ovezichtelijke gids met mooie stadswandelingen

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?