FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Champagnestreek: 3-daagse autoroute, van Marne tot Reims"

129 ervaringen

- 17 februari 2017 - Hagaarke

Wordt einde maart uitgetest. Gezien vorige ervaringen, twijfel ik niet aan het resultaat (dus : goed!).

- 15 januari 2017 - Noud

Wij hebben verschillende gidsen gedownload om onze eerste vakantie in Frankrijk voor te bereiden. Aan de hand van deze gidsen gaan we onze camper reis plannen.WE kijken er naar uit.

- 20 november 2016 - Yvo

Wij hebben onze auto geparkeerd op de p & r neufchatelle in Reims. Wij hebben 3,85 euro betaald voor een ticket voor de tram en de parking. De wandeling in Reims was zoals elke stadswandeling van reisroutes.be duidelijk en je komt op de bezienswaardigheden van de stad en je krijgt er een duidelijke beschrijving bij. De champagne route hebben we niet gedaan door het slechte weer.

- 15 november 2016 - Werner

Plan stadswandeling is zeer goed. Gemakkelijk te volgen en leuke dingen te ontdekken/bezichtigen. Wegens te veel wandelen andere routes niet echt gevolgd. Enkel een paar stukken. Goed aangegeven in ieder geval.

- 10 november 2016 - Buntinx

Zeer mooie route. Goed aangeduid. Prachtige streek ook in de herfst. bedankt aan de makers

- 6 november 2016 - Vandenbulcke Philippe

Route(s) gevolgd met camper. Mooie stukken gezien, zeker in deze tijd van het jaar met de prachtige herfstkleuren. Wel was een stukje rond Avenay en Mutigny niet helemaal duidelijk en hebben we zelf maar dit stukje ingevuld.

- 15 augustus 2016 - Johan Luts

Normaal gezien pluis ik alles zelf uit als we een weekendje weg gaan. Het was kort dag om me nog in te werken in de champagnestreek. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een kant en klare rondrit en dit vond ik hier. Alles wat in deze rondrit staat, klopt als een bus tot de parkings toe. De bundel is volledig en betrouwbaar. Bedankt aan de makers.

- 14 augustus 2016 - Ann

We hebben slechts een deel van de route gedaan maar alleszins unieke plekken ontdekt!

- 26 juni 2016 - B.V.

De route vanaf Epernay gevolgd, mooie streek, prachtige landschappen, lekkere champagne, kortom een aanrader

- 8 juni 2016 - VDJA

De Champagne is een mooie, aantrekkelijke streek met interessante bezienswaardigheden op verchillende vlakken. Laon, Epernay, Reims, Hautvillers, Rilly, Les Faux zijn allemaal leuke plaatsen om te bezoeken. Ook op culinair vlak zijn hier uitstekende lokaties te vinden. In de route staan goede tips. We gaan zeker nog terug!

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?