Complete reisgids kopen voor € 10

Nog veel meer Champagnestreken in de complete reisgids.

Ervaringen "Weekendje weg in de Champagnestreek: route langs bijzondere plaatsen"

68 ervaringen

- 23 september 2020 - Vansimpsen Annick

Paus Urbain in Châtillon : wat een uitzichtspunt,zeker doen als je in de regio bent en ook het Memorial in Dormans,bijzonder mooi, en zo een mooi wandelpark.Chateau Thierry hebben we ook bezocht,ook tof en de rest van de route hebben we gevolgd maar we hadden tijd te kort, maar zeker een mooie route!!!

- 18 september 2020 - William De Troye

Een hele overzichtelijke en gedetailleerde brochure. Wij zullen er heel erg van genieten, want deze streek hebben wij nog niet ontdekt.

- 9 september 2020 - Geeraerts

Ik vind het heel goed , meerdere prijzen en locatie’s ,top!!

- 8 september 2020 - Patrick Elsen

Super en handige gids voor één van mijn favoriete bestemmingen. De nodige tips voor logies en bezienswaardigheden zijn er duidelijk in vervat !

- 29 juli 2020 - Lutgarde Meulemans

interessante en volledige gids

- 29 augustus 2019 - Benni van nuffelen

Top

- 24 mei 2019 - Walter Tailly

Dit is een uitstekende hulp om een reis voor te bereiden. Het is altijd het eerste wat ik bekijk en de reizen zijn altijd goed meegevallen.

- 22 april 2019 - Julia

Wij hebben de wandeling in Châlons en Champagne gemaakt. Zeer mooi maar af te raden op maandag, alle winkels dicht. De kerken sluiten om 16 uur.

- 8 maart 2019 - ikke

Ik heb reeds met de oude route een lang weekend genomen, en, zoals steeds met jullie reisgidsen is het prettig reizen. Bedankt

- 6 maart 2019 - José De Ceuninck

Tof om te volgen, mooie zichten en je ontdekt steeds iets nieuws.

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Download gratis preview reisgids Champagne

Complete reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?