FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Nog veel meer Champagnestreken in de complete reisgids.

Ervaringen "Weekendje weg in de Champagnestreek: route langs bijzondere plaatsen"

61 ervaringen

- 22 april 2019 - Julia

Wij hebben de wandeling in Châlons en Champagne gemaakt. Zeer mooi maar af te raden op maandag, alle winkels dicht. De kerken sluiten om 16 uur.

- 8 maart 2019 - ikke

Ik heb reeds met de oude route een lang weekend genomen, en, zoals steeds met jullie reisgidsen is het prettig reizen. Bedankt

- 6 maart 2019 - José De Ceuninck

Tof om te volgen, mooie zichten en je ontdekt steeds iets nieuws.

- 5 maart 2019 - Eddy brouckaert

Zoals steeds heel.informatief

- 5 maart 2019 - Naessens Paul

na reeds meerdere malen de champagnestreek te hebben bezocht, is de brochure "route langs bijzondere plaatsen in de champagnestreek" zeer informatief om nog plaatsjes te ontdekken in deze toch mooie streek met de nodige bubbels als eindpunt!

- 5 maart 2019 - Moerman Ingrid

zeer bruikbaar, ook de adresjes voor de restaurantjes. uitleg ook goed . plannetjes goed volgbaar.

- 5 maart 2019 - mia

een mooie route zal ze deze terug zomer doen er zijn goede champagne huizen langs de route

- 21 september 2018 - Herrling

Complete volwaardige gids om 4 dagen in de Champagnestreek te vertoeven. Een aanrader.

- 27 augustus 2018 - Vandecasteele Luc

goede beschrijvingen en duideijke info bedankt

- 16 augustus 2018 - M.Knockaert

Hallo, wij vertrekken op 26 augustus en ben ervan overtuigd dat de routes en de wandelingen door U aangeboden weer prima in orde zullen zijn daarvoor vriendelijke dank

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's

Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs.  Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne. Complete reisgids Champagne gratis bij reservatie.

Download gratis preview reisgids Champagne

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?