Ervaringen "Rondreis tussen Aube en Bourgogne met de auto, route + kaart"

11 ervaringen

- 24 juli 2020 - fabienne dorme

super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 17 augustus 2019 - Wil

Zeer gedetailleerde beschrijving. Mooie selectie van bezienswaardigheden. De moeite waard. Met zorg samengesteld.

- 30 januari 2019 - Genio Douwes

Ik ben zeer te spreken over de routes, prachtige routes, mooie omschrijvingen en leuk aangevuld met prachtige foto's. Steeds ben ik weer benieuwd naar de volgende route. Ga zo door ! Ik ben fan.

- 26 november 2018 - Marc Kuppens

Altijd leuk om wat documentatie en routevoorstellen te kunnen inzien voor het vertrek, dank U

- 28 juni 2018 - Viviane en Walter Garrels

Zoals steeds goed gedocumenteerd! Wij bezochten Troyes, Essoies en Landres. Essoies, dorp van Renoir, was overroepen en amper een bezoek waard. Waarschijnlijk was het mooier 100 jaar geleden. De andere steden zijn zeer een bezoek waard.

- 7 juni 2018 - Rudy Van Steendam

We kennen de streek goed maar deden toch een aantal leuke ontdekkingen. een verblijf van 3,4 of 5 dagen is echt niet teveel.

- 7 juni 2018 - Jo Smet

Zou graag de rondreis maken maar helaas nog geen tijd

- 6 juni 2018 - Willy Cypers

Zeer bruikbare gids als je deze streek bezoekt.

- 6 juni 2018 - Termote christiane

Logeerden in t royes zodoende genoten we volop van de stad

- 6 juni 2018 - Termote christiane

Deze reisroute beantwoordde in "SUPERLAVITEN "aan onze verwachtingen .als tip durven we heel zeker de reisroute aanbevelen en erin geloven . TOP .

Gratis preview reisgids Bourgondië downloaden

Koop de volledige reisgids voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?