Rondreis Mallorca? Complete autoroute langs alle highlights + kaart

Koop de volledige reisgids voor € 10

Rondreis Mallorca? Complete autoroute langs alle highlights + kaart

7 630 x gedownload17 ervaringen
 • Startpunt: Palma de Mallorca Airport, Mallorca
 • Eindpunt: Palma de Mallorca Airport, Mallorca
 • Type: Rondreis
 • Afstand: 610 km
 • Duur: 8 dagen
 • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
 • Toeristische dienst Mallorca

Mallorca, een verrassend mooie bestemming!

Mallorca staat vaak bekend als feestbestemming of strandbestemming, maar het eiland is veel meer dan dat! Ronddwalen in de hoofdstad Palma de Mallorca, wandelen in de pittoreske bergen, ontspannen langs een van de de mooiste baaitjes.. Met deze 8-daagse rondreis kom je langs alle mooie plekjes van het eiland en ervaar je hoe het hier écht is.

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Rondreis Mallorca met Palma, langs bijzondere stranden en natuurgebieden

Met deze autoroute in Mallorca verken je het complete eiland. Je reist vanuit drie verschillende hotels op Mallorca en zo verlies je weinig tijd met verplaatsingen. We laten je proeven van alle aspecten van het grootste eiland van de Balearen. Gastronomie, wilde kusten, bergen, natuurgebieden, kerken, kleine en grotere steden, kloosters op heuveltoppen, bijzondere stranden,.. Uiteraard is Palma de Mallorca ook een verblijfplaats. De luchthaven ligt er vlakbij en zijn hoofdstad is vooral gekend voor zijn kathedraal.

Enkele hoogtepunten tijdens je autoroute Mallorca?

 • Palma de Mallorca, de prachtige hoofdstad van Mallorca. Ook in destad Palma zelf zijn heel wat interessante historische plaatsjes te bezichtigen. Ze staan in schril contrast met de nabijgelegen strandresorts. Verder moet je hier zeker de kathedraal bezoeken! Een prachtexemplaartje.
 • Cuevas del Drach, één van de topbezienswaardigheden van Mallorca. Je vindt hier stalactieten en stalagmieten in alle vreemde soorten en maten. In de grotten bevindt zich ook één van de grootste ondergrondse meren ter wereld.
 • De bergen van Serra de Tramuntana, een spectaculaire bergketen en een niet te missen bezienswaardigheid voor wie houdt van de natuur!
 • De uitzichten vanop Puig Sant Salvador met het gelijknamige klooster! Vanaf dit punt heb je prachtige uitzichten over de omgeving.

Ontdek de mooiste resorts op Mallorca van goedkoop tot luxe en geniet ten volle van je rondreis!

Balearen

Gratis preview reisgids Balearen downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Balearen

Ontdek Mallorca, Menorca, Ibiza & Formentera via 3 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden + achtergrondinformatie, weetjes en heel wat praktische tips. Zo weet je perfect waar de mooiste stranden zijn en alle bezienswaardigheden. Koop de volledige reisgids voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Mallorca: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

17 ervaringen

- 8 november 2021 - Marja Borowski

Ik ben heel blij met de reisbeschrijving en tips over Mallorca. Duidelijk en leuk! Bedankt.

- 17 oktober 2021 - Patric Groenen

Bij de voorbereiding van onze vakanties gebruiken we al vele jaren de reisgidsen van ‘Reisroutes’, ze bevatten waardevolle informatie over wat de gekozen bestemming te bieden heeft en zijn voor ons onmisbaar geworden om o.a de wandelingen of fietsroutes uit te stippelen. Voor onze reis naar Mallorca was dat niet anders met de reisgids Balearen. Wederom bedankt voor de nuttige en heldere info!

- 19 augustus 2021 - Anneke De Smet

Het parc Natural de Mondrago is een echte aanrader in Mallorca. Daarnaast is Valldemossa echt de moeite om te bezichtigen. Een authentiek stadje waar je prachtige foto's kan maken. Platja de Muro vonden we het mooiste strand. Es Trenc is niet de moeite om te bezichtigen en de weg naar het strand is te smal om met 2 auto's te kunnen rijden. Blij dat ik er zonder een ongeval weg ben geraakt.

- 19 mei 2021 - kris wouters

top gids , zeer duidelijk en veelvoudig aan onderwerpen / plaatsen.

- 15 maart 2020 - leon defontaines

Zal zeer nuttig zijn, bedankt

Gratis preview reisgids Balearen downloaden

Koop de volledige reisgids voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?