Ervaringen "Gaume - Bastogne: autoroute en wandelroutes"

17 ervaringen

- 18 oktober 2020 - Rik Gailliaert

pracht gids !!! we hebben plekjes ontdekt waar we nog nooit van gehoord hadden zo dichtbij

- 13 augustus 2020 - Ingrid

Toffe reisgids. Gaan de Gaume streek zeker verkennen.

- 8 augustus 2020 - Franqui lucienne

Mooie uitgave. Gaan we zeker doen.

- 26 november 2019 - Sonia Hendrickx

Zeer overzichtelijke reisgids, heb er al meerdere gebruikt voor onze uitstappen, en wij zijn er steeds heel tevreden over. Alles wat je moet zien, vind je erin terug. Ik ben altijd heel enthousiast over deze gidsen.

- 29 augustus 2019 - Florentie Ilse

Een super mooie route ! De Gaume is een onverwacht zuiderse streek, in al haar facetten! Eenmaal Luik voorbij is het zeer rustig rijden. Ik ben gestart in Bastogne en na het Museum van WOII was de rust nadien zeer welkom. Een echte aanrader! Een echte aanrader!

- 2 december 2018 - oostermeyer jean-pierre

zeer interessant

- 14 augustus 2018 - Ingrid Quinart

Zéér interessante autoroute. Zo leren we een mooie regio kennen.We deden de wandeling in Bastogne, in september volgt Orval. dat

- 16 juli 2018 - Schuman

Geweldig deze routes, een aanrader voor iedereen.

- 21 augustus 2017 - Chris M

Zeer goed samengestelde route. Aangezien ik niet zo goed te been ben konden we hier van profiteren om onze uitstappen op voorhand allemaal te regelen. Ben zeer tevreden over de reisgidsen, dit is niet de eerste die in de smaak valt.Ook wij hebben alle plaatsen bezocht die in de gids vermeld stonden

- 26 september 2016 - De Smet viviane

Het was een mooie ervaring,zeer leerzaam en mooi !! weer een stukje Belgie leren kennen mijn dank ervoor

Ardennes-étape vakantiehuizen

Ardennes-étape vakantiehuizen

Voor je verblijf met z’n tweeën, met je familie of een grote groep vrienden in de Belgische Ardennen kies je voor een Ardennes-étape vakantiehuis. Met meer dan 1.800 vakantiehuizen in het aanbod, is er voor ieder wat wils.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?