FB

Ervaringen "Route langs de mooiste kastelen in de Ardennen tussen Spa en Huy"

39 ervaringen

- 5 september 2013 - Lia

Mooie route, interessante kastelen. Alleen spijtig dat het kasteel van Franchimont nog in staat van wanorde verkeerde na het jaarlijks feest!

- 4 september 2013 - Joline

Een mooie route onder een zwakke maar mooie septemberzon. Zalig om nog even de cabrio uit te halen en rond te toeren. Heel gemakkelijk ook dat je de route op de gps kan downloaden. Wij sliepen in het Kasteel Harze die op de route ligt. Lekker gemakkelijk. We waren wel te laat aangekomen om nog een plaatsje in het restaurant te kunnen hebben voor savonds. Alles was reeds volzet. Dus best op voorhand reserveren... Voor de rest enorm genoten. De mooiste kastelen (maar dat is mijn mening) zijn de laatste kastelen. Die hebben we jammer genoeg wegens tijdsgebrek enkel van de buitenkant kunnen bezoeken. We doen deze route zeker nog een keertje in combinatie met andere routes.

- 3 september 2013 - M van Hettema

Werkelijk uniek mooie route die schitterend beeld geeft van kastelen,landschappen en cultuur

- 3 september 2013 - Vlayen Benny

Ik heb de route gereden met mijn motor, heel mooie streekom rond te toeren, prachtige stopplaatsen waar je op je gemakje op een terraske kan zitten en iets eten. Ik raad deze rit iedereen aan.

- 3 september 2013 - eugene houben

mijn eerlijke ervaring met de reis routes.be zijn gewoon op en top goed mooie routes en goed uitgelegd ,maak er regelmatig gebruik van chapo voor deze site een echte aan rader

- 3 september 2013 - andré smet

Mooie en leerrijke rit staat als nr 1 op ons toe-doe lijstje

- 3 september 2013 - Ineke Hermanns - Vervaart

We zijn er nog niet geweest, maar ik vond de route bijzonder interessant en heb hem bewaard. Misschien dit najaar.

- 3 september 2013 - Haas

Mooie route in de prachtige Ardennen. Geschikt voor de motor, al blijft men wel op de (grotere) N-wegen.

- 3 september 2013 - Patrick Brisard

een heel mooie route die we met 2 motto's gedaan hebben. zelfs onze vrouwen vonden het een toffe rit. dit alles dankzij jullie kasteelroute. bedankt

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Route langs de kastelen van de Ardennen downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?