Premium

Fietsroute vanuit Arnemuiden langs Vlissingen, Middelburg en Veere

Volledige reisgids kopen voor € 10

Fietsroute vanuit Arnemuiden langs Vlissingen, Middelburg en Veere

  • Startpunt: Fietsknooppunt 64 in Arnemuiden
  • Eindpunt: Fietsknooppunt 64 in Arnemuiden
  • Type: Fietsroute
  • Afstand: 42,0 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Met Vlissingen, Middelburg en Veere (laatste twee facultatief) vind je op deze fietsroute de drie meest bezochte stadjes op het schiereiland Walcheren. We beloven een open landschap gevuld met akkers, weiden, natuurgebiedjes en een passage langs de Westerschelde.

Volg route op kaart met GPS-tracker

Fietsroute vanuit Arnemuiden langs Vlissingen, Middelburg en Veere

De meest belangrijke bezienswaardigheden van Vlissingen fiets je allemaal langs. Bijzondere gebouwen en genietbare plekjes vind je in Middelburg terug maar daarvoor je wel even van het knooppuntennetwerk. Wie nog wat extra kilometers wil maken én dan ook kan kennismaken met het prachtige Veere, krijgt hiertoe de gelegenheid in volle finale.

Van de drie genoemde stadjes krijg je een handig overzichtskaartje. Veel gevoel van openheid, vrijheid en lekker kunnen genieten van fantastische fietspaden (arm België), het zijn de trefwoorden die goed passen voor deze fietsroute. Vertrekken doen we vanuit Arnemuiden waar we een gratis parking vonden dichtbij een eerste knooppunt.

Zeeland

Gratis preview reisgids Zeeland downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Zeeland

Ontdek Zeeland via 2 uitgewerkte autoroutes en 4 stadswandelingen, 5 fietsroutes die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

- 21 juli 2023 - Rita Van Wassenhove

Prachtig weer, dus fietsen! Route gedaan van Vlissingen naar Veere. Alles perfect aangeduid en fietspaden om U tegen te zeggen en bovendien ook heel afwisselend : stukje binnenland en tijdje langs de Zee. Zeker voor herhaling vatbaar. Met dank aan ‘Reisroutes’ voor de gratis fietstips

- 25 december 2022 - Koen Maes

We maken ons op voor een rondje Veerse Meer mei 2023. Met een riksja-fiets; aangepast voor een persoon met beperkingen.

- 20 juni 2021 - Alexandra Houben

Zeeland is een mooie provincie met zijn oudheden op plaatsen zoals Middelburg en Veere! Ook de oversteek met voet en fietsveer vanuit Vlissingen naar Breskens is een mooie ervaring en vooral in de avond op de terugweg om de skyline te zien van Breskens en Vlissingen bij zonsondergang. Dit allemaal en nog meer te ontdekken uit de Zeelandgids.

Gratis preview reisgids Zeeland downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?