FB

Ervaringen "5 x fietsroutes in Zeeland: van Sluis tot Zierikzee"

330 ervaringen

- 18 november 2018 - Johan Janssens

Na lezing blijkt het een interessante en goed gedocumenteerde gids te zijn met leuke weetjes en tips voor een stadsbezoek of fietstocht. De bezienswaardigheden worden op een bondige doch zeer duidelijke manier beschreven. Een echte aanrader.

- 13 november 2018 - Christine Vermaercke

Goeie gids , doe zo verder

- 28 oktober 2018 - Jan Thoelen

Van de 5 routes hebben we er 2 gedaan. Om Sluis en Veerse meer. Twee prachtige routes en mooi beschreven; zoals altijd trouwens. Aanrader.

- 22 oktober 2018 - Tine

Altijd zeer duidelijk Dit is dik in orde doe maar verder met zo n dingen

- 19 oktober 2018 - Fraeyman Erik

In één woord super; Zeer mooie routes en voor ieder wat wils , je moet niet ver weg gaan om te gaan fietsen geef mij maar Zeeland.... super ervaring

- 3 oktober 2018 - Fevery Raf

mooie route gehad doch problemen bij het zien van de netwerkborden ,soms staan ze zeer laag, soms zeer hoog of soms moeilijk op te merken tussen de verkeersborden

- 3 oktober 2018 - Jaques marie rose

Zeeland is prachtig om te fietsen ,rustig en mooi.

- 25 september 2018 - ANDRE PEETERS

HEERLIJK FIETSEN LANGS PRACHTIGE ZICHTEN. TOP.

- 20 september 2018 - Jaques

zeeland is super goed om te fietsen

- 19 september 2018 - marcel dochy berghman

reisje heel mooi uitgestippeld, alle routes te voet gedaan, leuke stadplannetjes alleen vonden wij het zo jammer dat in Middelburg alles gesloten was. bijna geen mensen op straat , maar zo hadden we gemakkelijk plaats om de camper te parkeren. geen toeristische dienst open. een vriendelijke koffiedame heeft ons dan een plannetje gegeven, zo liepen we niet meer verloren . ik vergelijk >Middelburg een beetje met <Brugge, daar loopt het zwart van het volk en overal informatie te bekomen. volgens mij zou je dit moeten vermelden pas op Middelburg niet bezoeken op zondag. In Veere en Zierikzee waren alle winkels open en daar was wel veel volk. maar toch bedankt voor de info

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Hostellerie Schuddebeurs*** krijgt van onze klanten een superhoge score van 9,4/10. Schuddebeurs ligt ten noorden van Zierikzee en dus ideaal om de regio Zeeland te verkennen. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief.

va.129
Boek nu
Veerse Meer 3 dagen hotel 4* half pension

Veerse Meer 3 dagen hotel 4* half pension

Uniek en nieuw is het luxe hotel 4* Fletcher Het Veerse Meer, direct gelegen aan het Veerse Meer. Verblijf met ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner en 1 dag fietshuur met fiets- en wandelroutes. Voor juli en augustus geen promo, klik hier voor tarieven.

va.135
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?