Ervaringen "Zwalmstreek fietsroute langs knooppunten"

56 ervaringen

- 5 augustus 2020 - Marc Van Damme

Alles OK .Zijn maar pas gestart .Moeten nog wat ervaring opdoen.

- 28 juli 2020 - Dirk Clement

Een supermooie fietsroute, rustige wegen en heel goed te doen met de fiets. De tip voor het stuk "met minder kasseien" hebben wij zeker aangenomen en ook gedaan... heel blij mee! Er staat wekelijks een route van deze site op ons programma. Bedankt ook voor de nuttige info bij elke route, geen gids nodig!

- 28 maart 2020 - Antoine De Lange

Mooie route, afwisselend, voor ieder niveau mogelijk. Een aanrader

- 28 december 2019 - Koen

Goed uitgewerkte routes met gedetailleerde informatie.

- 2 oktober 2019 - Vandycke Erik

Deze route was heel aangenaam om te fietsen, de beschrijving was correct met een goede start- en aankomstplaats. Er zijn ook heel leuke stopplaatsen om te genieten van een streekdrankje. Ik zoek in de toekomst zeker nog op jullie website, bedankt

- 14 september 2019 - Hans

Heel grote tegenvaller. De route wad voor 99% op gewone wegen waar gewoon verkeer mogelijk was. Bovendien zijn we op ons traject verscheidene malen geconfronteerd met een motor rondrit en een oldtimer treffen. Het zou mogelijk moeten zijn om aan te geven dat je de voorkeur geeft aan afgeschermde fietspaden

- 10 september 2019 - Georges van laecken

Geen opmerking ,mooie route .we gaan ze nog eens doen

- 6 september 2019 - Sabine Vanden Heede

prachtige route - een aanrader - goed bewegwijzerd, enkel op het einde een bordje dat omgedraaid werd

- 22 augustus 2019 - Dirk De Neve

Was oké buiten de lange kassei paddestraat

- 5 mei 2019 - Hilde

Dit was een heel mooie fietstocht door een prachtige streek. Pittig in de kuiten maar nu met e-bike is dit een luxe. Aanduidingen waren perfect. Super.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?