Ervaringen "Fietsen door de bomen: Fietsroute Neerpelt, Bosland & Limburgse Kempen"

341 ervaringen

- 1 oktober 2020 - Beijers, JPP

Duidelijke uitleg! Heerlijke tips voor onderweg in een prachtig gebied. Verschillende kennissen hebben de route gefietst.

- 30 september 2020 - Paula Claes

Top!

- 29 september 2020 - Swaanen Marc

Super!

- 29 september 2020 - Gerets Gabriëlle

Een aanrader: tussen de bomen: mooie route met duidelijke weergave van knooppunten en mogelijke stopplaatsen in verband met horeca.

- 28 september 2020 - Magda Noeyens

Niets is minder waar dan welkom in fietsparadij Limburg, voor iedereen is er wel iets te ontdekken en te ontdekken 😊

- 28 september 2020 - Nancy Claes

Het was een toffe ervaring en de gids is zeer bruikbaar

- 28 september 2020 - Frans Dohmen

Aanrader, mooie routes en een duidelijke omschrijving.Top.

- 16 september 2020 - Patrick Martelé

Prachtige fietsgids. Gebruikt tijdens weekje fiets-kampeervakantie in Eksel.

- 15 september 2020 - Gerry

Heel mooie fietsroute! De route is heel goed bewegwijzerd met duidelijke en voldoende bordjes. Erg genoten!

- 10 september 2020 - Eric Vos

Alle knooppunten stonden goed aangegeven. Mooie en nette fietspaden. Spijtig dat je weinig etablissementen tegen komt om iets te drinken of te eten. Maar onze ervaring leert ons dat dat overal een beetje zo is. Als wij hier bij ons fietsen is dat ook zo, alleen kennen we hier beter de weg en wijken we al een keer van onze fietsroute. Voor de rest een aanrader voor iedereen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?