Ervaringen "Fietsen door de bomen: Fietsroute Neerpelt, Bosland & Limburgse Kempen"

318 ervaringen

- 29 september 2020 - Gerets Gabriëlle

Een aanrader: tussen de bomen: mooie route met duidelijke weergave van knooppunten en mogelijke stopplaatsen in verband met horeca.

- 28 september 2020 - Magda Noeyens

Niets is minder waar dan welkom in fietsparadij Limburg, voor iedereen is er wel iets te ontdekken en te ontdekken 😊

- 28 september 2020 - Nancy Claes

Het was een toffe ervaring en de gids is zeer bruikbaar

- 28 september 2020 - Frans Dohmen

Aanrader, mooie routes en een duidelijke omschrijving.Top.

- 16 september 2020 - Patrick Martelé

Prachtige fietsgids. Gebruikt tijdens weekje fiets-kampeervakantie in Eksel.

- 15 september 2020 - Gerry

Heel mooie fietsroute! De route is heel goed bewegwijzerd met duidelijke en voldoende bordjes. Erg genoten!

- 10 september 2020 - Eric Vos

Alle knooppunten stonden goed aangegeven. Mooie en nette fietspaden. Spijtig dat je weinig etablissementen tegen komt om iets te drinken of te eten. Maar onze ervaring leert ons dat dat overal een beetje zo is. Als wij hier bij ons fietsen is dat ook zo, alleen kennen we hier beter de weg en wijken we al een keer van onze fietsroute. Voor de rest een aanrader voor iedereen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

- 9 september 2020 - Adrianus Geven

fietsen door de bomen is een echte aanrader, hoewel er veel leuke routes zijn in Limburg

- 31 augustus 2020 - Guido Wullaert

een heel mooie fietsrit gehad met enkele kleinkinderen, vooral tussen de bomen. het is een echte aanrader. Zeker doen. en daarna een heel mooie wandeling gemaakt in de kattenbossen met een geocachingroute voor de eerste maal, heel plezant, een echte doe-wandeling. de kleinkinderen vonden heel cool.

- 30 augustus 2020 - Bas Kers

Prima fietsroutes

Gratis fietsroute Bosland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?