Ervaringen "Fietsen door de bomen: Fietsroute Neerpelt, Bosland & Limburgse Kempen"

320 ervaringen

- 31 augustus 2020 - Guido Wullaert

een heel mooie fietsrit gehad met enkele kleinkinderen, vooral tussen de bomen. het is een echte aanrader. Zeker doen. en daarna een heel mooie wandeling gemaakt in de kattenbossen met een geocachingroute voor de eerste maal, heel plezant, een echte doe-wandeling. de kleinkinderen vonden heel cool.

- 30 augustus 2020 - Bas Kers

Prima fietsroutes

- 30 augustus 2020 - Greet Mestdagh

heel mooie omschrijving van de routes. Daardoor hebben wij beslist om een weekend naar de Limburg te boeken. We kijken er al naar uit!

- 28 augustus 2020 - DIRK DE GROOT

Heb verschillende aangeraden fietsroute's van jullie uitgereden. Super mooie streek en een aanrader voor creatieve fietsers. Tal van mogelijkheden om toeristische treffers te bezoeken en tevens te genieten van het culinair aanbod in Limburg. Momenteel misschien een iets vreemdere ervaring omwille van het Covid-19 waar men toch alert moet zijn op drukkere plaatsen. al bij al geef i graag een 9 voor jullie aanbod. Misschien ook nog een aanvulling, waarom geen campings en kamperplaatsen opgeven van waaruit je met de fiets op uitstap kan.

- 28 augustus 2020 - lydia de boey

alles top, fietsen door de bomen en wandelen Bosland zijn superleuk !

- 25 augustus 2020 - Richard Leunen

Zeer handige en leuke gids. Zekere aanrader

- 23 augustus 2020 - magda cambron

duidelijke info. bedankt.

- 21 augustus 2020 - Anja Vanderheyden

Zeer handige allesomvattende gids om het Limburgs fietsparadijs te ontdekken. Je kan dit in mini-boekvorm afdrukken, wat handig in gebruik is. Ook ingedeeld per regio. Suggestie: per fietsroute in een beknopte opsomming authentieke/leuke eetgelegenheden vermelden ipv tussen de tekst. Groeten Anja Vanderheyden

- 20 augustus 2020 - Marc Elias

Het was top !

- 20 augustus 2020 - Guy Vermeersch

Zeer mooie route👍.Alleen spijtig dat niet specifiek aangeduid staat op welk punt de brug door de bomen zich bevindt. Voor de route te volgen moet je rechts afslaan en de brug hangt langs links,je ziet ze echter niet hangen waardoor je gewoon verder fietst. Toch van genoten.

Gratis fietsroute Bosland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?