FB

Ervaringen "Lokeren - Molsbroek fietsroute"

81 ervaringen

- 18 augustus 2018 - Jolanda de Ruijter

Super dag gehad route was zeer duidelijk (eindelijk eens niet verkeerd gereden) De route was erg afwisselt, mooi natuur gebied. De route aan vrienden door gegeven die de route ook al hebben gefietst, waren ook zeer enthousiast. Kwamen een kapel tegen met houtsnijwerk die gemaakt was door een bekende van ons, was bijzonder. Volgende keer weer een route uitzoeken via deze weg.

- 21 juli 2018 - Maertens Andé

Mooie fietsroute , interessant , het was een streek die wij nog niet kenden, en zo hebben we nieuwe orden ontdekt. Heb je nog routes en welke ? Doe zo voort !!!!! Mvg, André

- 28 augustus 2017 - Stroobandt Marleen

Mooie fietsroute veel natuur!

- 2 augustus 2017 - de visscher g

mooie route langs rustige groene wegen zeker een aanrader ,doen we nog wel eens

- 18 juni 2017 - eric peters

mooie route aanrader,ga ik zeker nog eens doen lekker fietsen in de natuur en langst het water.

- 6 juni 2017 - de ridder

prachtige route, één van de mooiste die we al reden. wegen goed voor Belgische normen, maar dat probleem kent iedereen. De route zelf is erg mooi en een aanrader.

- 5 juni 2017 - R v d Vijver

Op zich een mooie route Jammer dat men na het verlaten van de Durme een gedeelte langs de autoweg moet fietsen .Tevens waren er in Sombeke wegwerkzaamheden omleidingsroute was zoals zo dikwijls niet aangegeven .

- 25 mei 2017 - de ridder

Wat een prachtige route, die moet je zeker doen. Wij doen deze alvast nogmaals. Weinig of geen gevaarlijke punten en bijna constant in het groen of aan het water, zonder auto's.

- 19 april 2017 - Hugo vanHoecke

Zeer mooie route en rustig om te fietsen echt een aanrader Enige opmerking de asfalt. Wegen in het molsbroek Zijn zeer slecht het enige slechte van de route Groeten Hugo van Hoecke

- 29 oktober 2016 - Lily-Anne

mooie route , zeker nu met de herstkleuren rustig fietsen,tijd nemen om de omgeving te verkennen

Gratis fietsroute Lokeren - Molsbroek downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?