Waar overnachten in Transsylvanië? Van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Transsylvanië? Van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

16 mei 2020 in Roemenië0 reacties

Tijdens je bezoek aan de regio Transsylvanië heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Transsylvanië!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence

Ga voor een optimale ontspanning in het hart van Boekarest het Park Inn by Radisson Hotel & Residence. Het hotel is zodanig goed gelegen dat je de prachtige modeboetieks, het Roemeense Atheneum, de oude stad, de concertzaal Sala Palatului, het Cismigiu-park en de voedselmarkt op wandelafstand kan verkennen! Meer info en boeken.

  1. Vila Bohemia (Sibiu)

In het centrum van Sibiu ligt het pension Vila Bohemia. De kamers zijn ruim en zijn uitgerust met alle nodige faciliteiten. Elke dag wordt er een ontbijtbuffet voorzien zodat je de dag goed kan beginnen! Het pension ligt dicht bij de Cibin-markt, het Farmaceutische Historisch Museum en de Grote Synagoge van Sibiu. Meer info en boeken.

  1. Pensiunea Cristina (Rasnov)

Pensiunea Cristina ligt in het centrum van Rasnov, een aangenaam stadje in Transsylvanië en wordt omgeven door een weelderige tuin waar je even tot rust kan komen. Het pension ligt dicht bij de citadel van Rasnov (zeker een bezoek waard!), Bran (met het Dracula kasteel), en Brasov. De accommodatie is modern en schoon, de kamers zijn ruim, en de tuin is echt prachtig! Meer info en boeken.

  1. Pension Villa V (Braşov)

Pension Villa V bevindt zich in het centrum van Braşov, op zo'n 4,3 km van Strada Sforii. Je kan na een dagje hevig stappen even tot rust komen in de tuin of op het terras. De kamers zijn vrij modern ingericht. Het pension voorziet elke ochtend een à la carte en een vegetarische ontbijtoptie! Meer info en boeken.

  1. Casa Savri (Sighișoara)

Casa Savri is gevestigd in een historisch gebouw en verwelkomt haar gasten met een mix van moderne faciliteiten en een traditionele Transsylvaans Saksische architectuur en inrichting. Elke kamer heeft een unieke stijl, zowel qua meubels als qua decorelementen. Het pension bevindt zich ook pal naast de bewoonde citadel van Sighisoara. Meer info en boeken.

  1. Safrano Palace (Brașov)

Het Safrano Palace Hotel ligt in het oude stadscentrum, midden op het Raadsplein, op slechts 50 meter van de Zwarte Kerk en het Raadhuis! Een toplocatie voor als je het centrum van Brașov wilt verkennen. De kamers zijn knus ingericht met Roemeense elementen en heeft elk een eigen balkonnetje. Meer info en boeken.

  1. Sarea-n Bucate (Crama la Salina) in Turda

Gelegen in de vlakbij de Turda Durgau-zoutmijn, ligt het Pension Sarea-n Bucate (Crama la Salina), in een prachtig landschap onder de verrukkelijke zon die de heuvels van het Turda-gebied omhult. De accommodatie is ook onderdeel van de Crama La Salina-groep en biedt daarom gratis toegang tot de wijnmakerij en de wijngaard, ideaal voor wijntoeristen! Ervaar service van wereldklasse in Sarea-n Bucate! Meer info en boeken.

  1. Belfort Hotel (Braşov)

Het Belfort Hotel ligt op een geweldige centrale locatie, op 5 minuten lopen van de belangrijkste winkelstraat en de Schei-poort, aan de voet van Tampa. De Tampa-berg is bijna geheel omringd door de stad Brașov. Daarnaast biedt het hotel ook een geweldig uitzicht op de stad, plus de rust van de bosomgeving en de bergen Tampa. Meer info en boeken.

  1. Hotel Escalade (Brașov)

Ongeacht het seizoen, Escalade Hotel in Poiana Brasov streeft ernaar om haar gasten een verblijf van hoge kwaliteit aan te bieden. Of het nu gaat om een rustige vakantie of een wintersport die je wilt beoefenen. De terrassen van het hotel bieden een geweldig uitzicht, terwijl u geniet van een ontspannen combinatie van rust en frisse lucht van de Karpaten. Daarnaast ligt het Escalade Hotel op een afstand van slechts 100 meter van de kabelbaan, gondel, ski- en snowboardpistes, schaatsbaan en rodelbaan. Meer info en boeken.

  1. Residence Il Lago (Cluj-Napoca)

Met zijn hartelijke sfeer Residence Il Lago zorgt voor maximaal comfort en ontspanning, waardoor je je thuis voelt in het hart van het legendarische Transsylvanië! Een strategische ligging, op 10 minuten van het centrum, vlakbij het grootste winkelcentrum in Cluj en vlakbij het Gheorgheni meer waar je kan genieten van de groene oase. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je rondreis in Roemenië?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Roemenië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze digitale reisgids Transsylvanië en Noord-Roemenië met een uitgewerkte rondreis van 10 of 15 dagen met daarbij ook 4 uitgeschreven stadswandelingen (+ GPS coördinaten).
Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Transsylvanië.

Transsylvanië en Noord-Roemenië

Gratis reisgids Transsylvanië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?