Goedkope hotels rond Disneyland Parijs: Onze favoriete verblijven

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Goedkope hotels rond Disneyland Parijs: Onze favoriete verblijven

31 mei 2023 in Parijs0 reacties

Een weekendje Disneyland Parijs? Daarbij hoort natuurlijk ook een aangename overnachting! Wil je graag wat budget besparen zodat je meer kan uitgeven in het park zelf? In de buurt van Disneyland Parijs vind je verschillende accommodaties die jouw verblijf compleet maken. Wij hebben alvast de goedkope hotels rond Disneyland voor jou uitgekozen. Bekijk hieronder alvast onze favorieten!

Inhoud artikel

  1. Residhome Val d'Europa

Aparthotel Residhome Val d'Europa is een absolute aanrader. Het hotel ligt namelijk tegenover het station in Val d’Europe, zodat je in een korte tijd in Disneyland Parijs kan zijn. Residhome Prestige Val d'Europe biedt studio's en appartementen en elke accommodatie is voorzien van een eigen kitchenette met magnetron en koelkast. Heel handig voor wanneer je zelf een ontbijtje, lunchpakket of avondmaal wilt maken. Daarbij heeft de ligging van het hotel in Val d'Europa, niet alleen als voordeel dat je snel in het attractiepark bent maar ook heeft het een heel groot winkelcentrum en gezellige restaurants voor na de bezoekuren van het park.

Bereikbaarheid? Het hotel ligt op zo'n 5 minuten rijden van Disneyland Parijs maar ook wandelen is goed mogelijk (2,5 km verderop). Meer info en boeken.

  1. B&B Hôtel Marne-La-Vallée Torcy

Wil je een goedkoop hotel vinden in Torcy, vlakbij Marne-La-Vallée? In B&B Hôtel Marne-La-Vallée overnacht je in eenvoudig ingerichte kamers met alle nodige comfort. 's Morgens kan je tegen een kleine vergoeding genieten van een onbeperkt zoet en hartig ontbijt, waarmee je ongetwijfeld de dag goed begint.

Bereikbaarheid? Het hotel ligt op 15 minuutjes rijden van Disneyland Parijs en op 3 minuten lopen van een RER-Station. Meer info en boeken.

  1. Best Western Hôtel Grand Parc Marne La Vallée

Het Best Western® Hôtel Grand Parc bevindt zich in Chanteloup-en-Brie, vlakbij het magische Disneyland Parijs, het Asterix Park en het winkelcentrum Val d'Europe. Een majestueus gebouw met drie verschillende hoogtes, met een breed scala aan hoogwaardige driesterrendiensten. Het hotel beschikt over ruime moderne kamers en na een vermoeiend dagje Disneyland, kan je jezelf altijd verwennen in het wellnesscentrum dat is uitgerust met: hamam, hot tub en sauna.

Bereikbaarheid? Tien minuutjes rijden en je bent kan aan je verkenningstocht in Disneyland beginnen! Ook kan je een stevige wandeling van 6km maken tot aan het park. Meer info en boeken.

  1. ibis Marne La Vallée Val d'Europe

Een van de populaire opties wat betreft goedkope hotels vlakbij Disneyland Parijs is het Ibis Hotel. Het ibis Marne La Vallée Val d'Europe is in de zomer van 2018 volledig gerenoveerd en biedt kamers met een eenvoudige inrichting. Na een goede nachtrust, begin je de dag met een heerlijk ontbijtje met zowel zoete als hartige gerechten. 's Avonds kan je dan weer terecht in het restaurant voor Italiaanse gerechten en bij de bar kan je 24/7 een drankje doen.

Bereikbaarheid? Het ibis Hotel ligt op zo'n 10 minuten rijden van het attractiepark. Meer info en boeken.

  1. Hipark by Adagio Serris Val d’Europe

Verblijf in het driesterrenhotel Hipark by Adagio. De modern ruim ingerichte suites en studio's zijn voorzien van eigen kookgelegenheid, gratis WiFi, airconditioning en een volledig uitgeruste badkamer. Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijtbuffet geserveerd en na het ontbijt kan je op verzoek een massage krijgen of een duik nemen in het zwembad.

Bereikbaarheid? Op kleine tien minuten rijden ben je in Disneyland Parijs en het RER-station bevindt zich op 10 minuten rijden. Of je kan ook altijd gebruikmaken van de gratis shuttle! Meer info en boeken.

  1. Séjours & Affaires Serris Rive Gauche

Séjours & Affaires Serris Rive Gauche biedt volledige uitgeruste appartementen op slechts 2,5km van Disneyland Resort Paris. De appartementen zijn ruim en voorzien van moderne faciliteiten. Wil je eens een avondje niet koken? Dan kan je altijd terecht in de stad voor een dinertje op restaurant.

Bereikbaarheid? 10 minuten rijden naar Disneyland Parijs of je kan te voet naar het RER-station wandelen (rit van 17 minuten). Meer info en boeken.


  1. HotelF1 Marne la Vallée Collégien

De F1 hotels zijn een bekende keten in Frankrijk en zijn eigenlijk vrij basic: een bed, een badkamer en dat is het zo ongeveer. De kamers van HotelF1 Marne la Vallée Collégien zijn vaak niet heel groot, maar groot genoeg als je er geen uren verblijft. Wil je graag iets kleins als ontbijt? Tegen een kleine vergoeding kan je nog even ontbijten vooraleer je naar het attractiepark vertrekt.

Bereikbaarheid? Op 15 minuten rijden van Disneyland Parijs. Meer info en boeken.

  1. Léa de Paris

Lea de Paris B&B apartments is de ideale plek om te verblijven, tijdens een bezoek aan Parijs & Disneyland Parijs. De B&B is gevestigd in Noisy le Grand (Porte de Paris) precies tussen Parijs en Disneyland. De kamers zijn ruim en voorzien van alles wat je nodig hebt. Je kan gerust een eigen lunch maken in de uitgeruste keuken.

Bereikbaarheid? De metrohalte RER ligt maar op 5 min wandelen van de B&B. Met de metro ben je in 15 minuten in Disneyland Parijs. Meer info en boeken.

  1. Studio Disneyland Paris

Deze moderne, eenvoudige studio ligt in Montévrain, op zo'n 15 minuutjes van Disneyland Parijs. Dit gezellige appartement is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een ruime kamer met comfortabel bed, volledig uitgeruste keuken, een slaapbank, een badkamer voorzien van alles wat je maar kan wensen. De accommodatie biedt uitzicht over de tuin en in de omgeving van het appartement kan je diverse activiteiten ondernemen, zoals wandelen en fietsen. Daarnaast kan je ook de auto kwijt op de parkeerplaats.

Bereikbaarheid? Met de metro ben je op 15 minuten in Disneyland Parijs en met de auto op 10 minuten rijden. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Adagio Marne La Vallée - Val d'Europe

Aparthotel Adagio Marne La Vallée - Val d'Europe heeft moderne appartementen met balkon en ligt op 3 km rijden van Disneyland Parijs. Daarnaast is er een binnenzwembad op het terrein aanwezig en kan je dagelijks genietne van een heerlijk ontbijtbuffet met uitzicht op het zwembad vooraleer je al je energie op doet in het beroemde attractiepark.

Bereikbaarheid? Op een kleine 10 minuten ben je in het attractiepark. Je kan ook altijd gebruikmaken van de gratis pendeldienst of je kan een wandeling maken van een halfuur. Meer info en boeken.

Praktische info & tickets om Disneyland Paris te bezoeken

AdresBoulevard de Parc 77700 Serris / Coupvray, Frankrijk

  • Met de auto: Vanuit Amsterdam/Antwerpen volg de E17 richting Gent, en verder richting Lille/Rijsel. Vanaf Lille volg je de A1 richting Parijs en neem de afslag richting Marne La Vallée.
  • Met de trein vanuit Parijs: Vanuit centrum Parijs doe je er ongeveer 45 minuten over om met de RER trein lijn A tot in Disneyland te geraken, eindstation Marne-la-Vallée Chessy.
  • Vrijdag t/m maandag Thalys treinen vanuit Schiphol, Rotterdam, Antwerpen en Brussel-Zuid met aankomst in Marne-la-Vallée/Chessy (boek je treintickets hier)
  • Met de shuttle bus vanuit Parijs: Wie het zich graag comfortabel maakt kan ook mee met een shuttlebus vanuit centrum Parijs richting het park (alle info en tickets hier).
Tickets
  • Dagticket voor Disneyland kost € 56, zo hoef je niet in de wachtrijen te staan (hier reserveren)
  • Een 3-daags ticket voor Disneyland + Walt Disney Studio Park vanaf € 142 (boek je 3-daags ticket online)
  • Tickets voor < 3 jarigen zijn gratis
Openingsuren
  • Disneyland Paris: 9u30 - 19u of 20u (in het weekend tot 21u of 22u)
  • Walt Disney Studios Park: 9u30 - 18u (in het weekend tot 19u)
Bestel hier je dagticket online
Verblijven
Parijs

Gratis reisgids Parijs downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?