Waar overnachten in Montenegro (update 2024)? 13 x goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Montenegro (update 2024)? 13 x goedkoop tot luxe

21 december 2023 in Montenegro0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante regio Montenegro heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Montenegro.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Eco Village in de Nevidio Canyon

Eco Village Nevidio ligt in het dorp Pošćenje ten zuiden van het Durmitor Nationaal Park. Dit is een must stop als je op rondreis bent in Montenegro. Zowel het restaurant als de 9 huisjes zijn gebouwd in traditionele sfeer en stijl. Het verblijf draagt duurzaamheid hoog in het vandaal met een EU-Ecolabel.
De keuken serveert heerlijke lokale gerechten, de 3-hoekige huisjes zijn voorzien van een balkon met uitzicht op de bergen elk met eigen badkamer. De prachtige verscholen Nevidio-kloof ligt vlakbij. Meer info en boeken

  1. B&B Palazzo Sbutega (Kotor)

De charmante B&B Palazzo Sbutega ligt in de Kotor Stari Grad wijk in Kotor en biedt een prachtig uitzicht op de tuin. Elke ochtend kan je er genieten van een continentaal ontbijt en je kan de dag goed beginnen door een frisse duik te nemen in het buitenzwembad. De klokkentoren en kathedraal bevinden zich in de nabije omgeving van de B&B en de Baai van Kotor ligt op zo'n 3 km afstand. Haal die fiets uit en geniet van de prachtige omgeving! Meer info en boeken.

  1. Hotel Forza Terra (Kotor)

Dit kleine 5-sterren luxehotel Forza Terra is gelegen op zo'n 30 minuten loopafstand van Baai van Kotor. De ontwerpen van de suites en kamers zijn geïnspireerd op en vernoemd naar de iconen van de designwereld! Bij dit exclusieve boetiekhotel komen de 5 sterren zeker tot hun recht! Daarnaast beschikken ze zowel over een bubbelbad en een sauna alsook Turkse stoombaden en massage ter plaatse. Genieten toch! Meer info en boeken.

  1. Apartmani Matej (Kotor)

Apartmani Matej is de ideale keuze als je op zoek bent naar een verblijf dat omringd is met tal van mogelijkheden en bezienswaardigheden. Op slechts 10 minuten wandelen ligt het stadscentrum Kotor en de populaire bezienswaardigheden: de klokkentoren van Kotor, Gurdic Gate en de kathedraal van Kotor. Het appartement zelf is vrij modern en goed uitgerust met alle nodige faciliteiten. Meer info en boeken.

  1. Camping Waterfall Rafting Center (Šćepan-Polje)

Camping Waterfall Rafting Center in Šćepan-Polje. De cabines om te overnachting zijn eenvoudig, maar vrij nieuw en perfect om avontuurlijke uitstappen te doen in de omgeving zoals raften en canyoning. Het personeel van het rafting centrum is erg behulpzaam en vriendelijk. De cabines bestaan uit 2 stapelbedden een kleine badkamer met toilet en douche. Meer info en boeken

  1. Casa di Pino Eco Lodge (Žabljak - Durmitor Nationaal Park)

Casa di Pino Eco Lodge ligt op 3 km van het Black Lake (Žabljak). De moderne appartementen beschikken over WiFi en er is een gratis privéparking. Sommige accommodaties hebben een keuken met een vaatwasser, een oven en een kookplaat.

De 4-sterrenaccommodatie met een sauna en een terras is de ideale uitvalsbasis om het Durmitor Nationaal Park te verkennen. Meer info en boeken

  1. Hotel Polar Star (Durmitor)

Het Polar Star Hotel ligt midden in het indrukwekkende Durmitor-gebergte, op de grens van twee door UNESCO beschermde Nationale Parken. Het hotel biedt stijlvolle appartementen en ruime kamers met een panoramisch uitzicht, een typische verfijnde Montenegrijnse keuken en een elegante bar! Voor diegene die niet kunnen stilzitten? Er is een skilift in het hotel. Er zijn uitstekende skimogelijkheden op de hellingen Savin Kuk en Javorovača. Deze pistes bieden dan ook unieke locaties voor bergbeklimmen. Meer info en boeken.

  1. La Fleur Boutique Hotel (Tivat)

La Fleur Boutique Hotel ligt op 300 meter van het strand Gradska in Tivat. Dit prachtige hotel heeft een restaurant, gratis privéparkeergelegenheid, een fitnesscentrum en een bar. Deze accommodatie biedt familiekamers en een terras. Wie wil kan er ook een fiets huren om de omgeving te verkennen. Alle bekende bezienswaardigheden liggen op wandelafstand van het hotel. Meer info en boeken

  1. Hotel Majestic (Budva)

Het exclusieve Hotel Majestic 4*, gelegen in het centrum van de oude stad Budva en op 50 meter van de zee, biedt een prachtig uitzicht op zee en de jachthaven. Hotel Majestic is meer dan alleen een hotel, het biedt privacy, comfort en luxe in één! De kamers zijn zodanig ontworpen zodat ze elke gast charmeren. Kortom dé ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar echt comfort en elegantie. Meer info en boeken.

  1. Hotel Moskva (Budva)

Dit moderne én luxueuze Hotel Moskva, gebouwd in neoklassieke stijl, ligt vlakbij het oude centrum van Budva en op 120 meter van het strand. Voor een ontspannende behandeling van het lichaam en geest, kan je altijd terecht in het Wellness & Spa-centrum en laat je vervolgens culinair verwennen. Een uniek gastronomisch verblijf dat je nog lang zal bijblijven. Meer info en boeken

  1. Marinero Apartments (Budva)

Overnacht in de Marinero Apartments op slechts 200 meter van het centrum van Budva. Een ideale ligging die omringd wordt door een weelderige tuin met palm-, citroen-, kiwi- en sinaasappelbomen! De kleurrijke appartementen zijn elk voorzien van een ingerichte kitchenette en een terrasje. Op 200 meter van de accommodatie ligt het zandstrand en op een steenworp bevind je je tussen de gezellige restaurants. Meer info en boeken.

  1. Hotel WOW (Budva)

Het Wow Hotel is gunstig gelegen in het centrum van Budva en is dé perfecte plek om de oude stad Budva en de mooiste stranden van de Montenegrijnse kust te leren kennen. Het hotel is geschikt voor als je op zoek bent naar hoogwaardige service, comfort en een aangename omgeving. Daarbovenop kan je nog eens genieten van de gastronomische specialiteiten van de gecontroleerde chefs! Meer info en boeken.

  1. Apartments Obala (Podgorica)

Apartments Obala in Podgorica, ligt nabij het Skadar meer. Iedere dag schone handdoeken en lakens. Het ontbijt was lekker met vers fruit. Je kan aan het appartement druiven, mandarijnen en vijgen zo van de struiken en bomen plukken. Super locatie, pal naast de rivier/kanaal die uitmondt in het meer van Skadar. Meer info en boeken

  1. Wolf & Sheep Nature Adventure camping (Podgorica)

Niet ver van het Skadarak-meer vind je deze eenvoudige maar leuke camping accommodatie Wolf&Sheep Nature Adventure, in het dorpje Vukovci. Hier overnacht je weg van alles onder de schaduw van de bomen. Je wordt gewekt door het getjilp van vogels en de gastheer serveert je graag een zelfgemaakt ontbijt. De cottages liggen op zo'n 700 meter van het Skadarak-meer. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je rondreis door Montenegro met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Montenegro? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Montenegro met een volledige uitgestippelde rondreis Montenegro, en meer dan 70 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Montenegro.

Montenegro

Gratis reisgids Montenegro downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?