Waar overnachten in Casablanca 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Waar overnachten in Casablanca 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

5 juli 2023 in Marokko0 reacties

Tijdens je bezoek aan Casablanca heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Casablanca.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Overnachten in het Sidi Belyout District

  • Barceló Anfa Casablanca is gelegen in het hart van Casablanca - het economische centrum van Marokko. Het stijlvolle hotel is voorzien van comfortabel ingerichte kamers, een fitnesscentrum, een spa en een gezellig restaurant dat streekproducten combineert met de nieuwste culinaire trends. Verder is er ook een prachtig terras en een buitenzwembad. Meer info en boeken.
  • JM Suites Hotel Eco-Friendly Casablanca biedt, zoals de naam al doet vermoeden, milieuvriendelijke accommodatie in Casablanca. Je verblijft in een van de suites die allemaal zijn uitgerust met de nieuwste technologieën met gratis Wi-Fi, een volledig uitgeruste kitchenette en alle moderne gemakken van een 5-sterrenhotel. Vanop het rooftop terras geniet je met een cocktail in de hand van de zonsondergang. Meer info en boeken.
  1. Mooiste hotels in het Maarif district

Maarif is een centrale wijk in Casablanca en een populaire plek om te overnachten. Het staat bekend om zijn bruisende sfeer, moderne winkelstraten, restaurants en cafés. Je vindt hier ook een breed scala aan accommodaties, van budgetvriendelijke hotels tot luxueuze boetiekhotels. Maarif is ideaal voor mensen die dicht bij winkels, uitgaansgelegenheden en de lokale bevolking willen verblijven.

  • LHOSTEL à Casablanca is een charmant pension met typische Marokkaanse bekleding. Het vakantieverblijf beschikt over ruime kamers, een prachtige tuin met een groot terras en mogelijkheid tot barbecue. Meer info en boeken.
  • Of verblijf in een van de ruime appartementen van het StayHere Casablanca City Center Apartments. Ieder appartement is voorzien van een stijlvolle inrichting, een volledig uitgeruste kitchenette en een mooi uitzicht op de stad. Meer info en boeken.
  • Uiteraard mag het luxueuze Kenzi Tower Hotel niet ontbreken. Dit vijfsterrenhotel ligt in een van de torens van het Twin Center Casablanca en biedt elegante kamers, een rijkelijk ontbijtbuffet en een zalig dakterras met panoramisch uitzicht op de stad, de haven en de Hassan II-moskee. Meer info en boeken.
  1. Verblijven in de Anfa wijk

Anfa is de iets chiquere wijk aan de kust van Casablanca. Hier vind je vooral high-end hotels en resorts, evenals exclusieve restaurants en bars. Anfa is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf aan het strand en toegang willen hebben tot luxe voorzieningen en uitgaansgelegenheden.

  • Hôtel Club Val d'Anfa Casablanca Ocean view ligt op 50 meter van het strand in Casablanca en beschikt over een buitenzwembad en ruime kamers die uitkijken over de oceaan of de tuin. Iedere ochtend kan je genieten van een ontbijtje met Marokkaanse specialiteiten. Meer info en boeken.
  • Liever een eigen appartementje op wandelafstand van het strand? Dan is het Luxury Stay at La Perle misschien wel iets voor jou. Dit 3* appartement is kleurrijk ingericht en beschikt over een ruime woonkamer, een twee slaapkamers en een terras met uitzicht op de stad. Meer info en boeken.
  • Mag het iets meer luxe zijn? Dan is het Four Seasons Hotel Casablanca wellicht iets voor jou. Het luxe vijfsterrenhotel biedt elegante kamers, een spacentrum met hamam en een fitnesscentrum. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kan je het uitzicht op de zee of de tuin bewonderen. Meer info en boeken.
  1. Hotels en appartementen in de Gauthier-wijk

Gauthier is een welvarende wijk in Casablanca en staat bekend om zijn elegante ambiance en kosmopolitische sfeer. In deze wijk vind je niet alleen hotelketens en restaurantjes maar ook enkele groene parken waar je de rust kan opzoeken.

  • Boutique Hotel Gauthier is gunstig gelegen op wandelafstand van de topbezienswaardigheden. Het boetiekhotel biedt kleurrijke kamers voorzien van veel moderne kunstwerken. Iedere ochtend begin je de dag met een lekker ontbijtje. Wil je graag een daguitstap maken? Dan kan je bij de receptie een auto huren. Meer info en boeken.
  • MID TOWN Casablanca is een ander aan te raden hotel in de wijk Gauthier. Het viersterrenhotel biedt moderne kamers voorzien van alle luxe en comfort zoals airconditioning. Verder heeft het hotel ook nog een dakterras met mooi uitzicht op het Twin Center, een fitnesscentrum en kan je iedere dag genieten van een heerlijk ontbijtje. Meer info en boeken.
  1. Download je reisgids Marokko en mis niets tijdens je verblijf

Herkenbaar: Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Marokko? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Marokko met alle bezienswaardigheden en uitgestippelde stadswandelingen. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Marokko.

Marokko

Gratis reisgids Marokko downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?